Un baietel de 10 ani isi vinde picturile ca sa isi cumpere hainute si incaltari! E crescut de bunica de cand avea 8 luni! Sa ii dam o mana de ajutor

Un baietel de 10 ani din Bucuresti a inceput sa isi vanda picturile ca sa isi poata cumpara hainute pentru sezonul rece.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Mauro Alexandru Ifrim are doar 10 ani si e crescut doar de bunica. Femeia are o pensie foarte mica, de 640 de lei si abia face fata cheltuielilor. Bunica il creste de cand baiatul avea doar 8 luni.

Mauro Alexandru Ifrim picteaza zilnic, isi face temele, isi asculta bunica si a luat o multime de premii la concursuri de desen.

Mauro Alexandru Ifrim va expune patru lucrari la Piua! – Târg pentru copii şi părinţi liberi”, organizat pe 22 şi 23 septembrie la Impact Hub în Bucureşti, scrie libertatea.ro.

fara descriere

Baietelul de 10 ani spera ca, din banii castigati de pe urma vanzarii lucrarilor sale, sa isi poata cumpara hainute si incaltari pentru sezonul rece, materiale pentru pictura, dar si un echipament pentru baschet.

"Îl văd ce bucuros e când merge la baschet. Îi place tare, s-a şi înălţat. Este şi asta o cheltuială pe care cu greu mi-o permit şi sper să înţeleagă când nu o să mai am bani pentru aşa ceva", a declarat bunica pustiului pentru libertatea.ro.

Mauro Alexandru Ifrim si bunica lui locuiesc intr-o garsoniera modesta din cartierul bucurestean Rahova. Femeia are doua operatii la coloana si ar trebui sa urmeze un tratament.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate