Un băieţel de 12 ani, gest impresionant după moartea celui mai bun prieten

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Un băiat de 12 ani din Michigan, Statele Unite, îşi doreşte să-i facă prietenului său un ultim cadou de Crăciun. Băiatul a murit, iar colegul şi prietenul său vrea să-i cumpere o piartră de mormânt. 
 
Kaleb Klakulak şi Kenneth 'K.J.' Gross, ambii în vârstă de 12 ani, erau prieteni încă din clasa a doua.
K.J. se lupta cu leucemia de mai bine de 5 ani, însă corpul său a cedat în faţa bolii. 
 
Kaleb a aflat că mama prietenului său nu îşi poate permite o piatră de mormânt şi a decis să strângă bani pentru a aduna cei 2.500 de dolari necesari.
 
 
"Am fost trist când am aflat că nu îşi permite piatra. Vrea ca oamenii să îl găsească pe K.J. atunci când vor să-şi amintească de el", a spus copilul.
 
"Am aflat la 12 luni că are leucemie. A urmat un transplant de măduvă, dar trei ani mai târziu a recidivat şi a trebuit să facă un altul. K.J. venea în fiecare zi acasă spunându-mi despre Kaleb. Mamă, trebuie să îl cunoşti pe Kaleb, îmi spunea.
La sfârşitul anului şcolar l-am întâlnit în sfârşit. Apoi am cunoscut-o pe mama sa şi totul a fost firesc. Semănau foarte mult, erau ca fraţii. Chiar şi trăsăturile erau asemănătoare", povesteşte femeia.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ispita Eugenia de la "Insulă" este însărcinată! Detaliul care i-a pus pe gânduri pe prietenii săi

Cutremurător! A vrut să-i cedeze locul în tramvai unui bătrân, iar răspunsul lui a făcut-o să izbucnească în lacrimi: „A arătat cu degetul spre piciorul său şi...”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Premieră mondială: imaginile REALE ale virusului ucigaş! Cum arată, de fapt, noul coronavirus

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies