Un bărbat, abandonat de soție din cauza problemelor de sănătate, se luptă să-și salveze viața. Vladimir are nevoie urgent de 12.000 de euro pentru a putea trăi. „Soția mea se săturase”

Vladimir Paul Iurosag, în vârstă 40 de ani, din Botoșani, trăiește o dramă greu de descris în cuvinte. El a lucrat ani întregi în Franța, în domeniul comercial. Împreună cu soția lui au o fetiță Jessica. Femeia l-a părăsit anul trecut, din cauza problemelor de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Un bărbat, abandonat de soție din cauza problemelor de sănătate, se luptă să-și salveze viața. Vladimir are nevoie de urgent de 12.000 de euro pentru a putea trăi. „Soția mea se săturase”
Un bărbat, abandonat de soție din cauza problemelor de sănătate, se luptă să-și salveze viața. Vladimir are nevoie de urgent de 12.000 de euro pentru a putea trăi. „Soția mea se săturase”

Vladimir a trecut prin momente grele, însă nu renunță la luptă și vrea să trăiască pentru copilul său. Deși a fost părăsit de nevastă, el își duce singur bătălia mai departe. 

„Soția a divorțat de mine din cauza problemelor de sănătate. Se săturase”, spune bărbatul, pentru botosaninews.ro.

Citeste si: Raluca Moianu, emoționată la 51 de ani: ”Asta zice fata mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea ei” FOTO

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Simina Loica o face pe praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după Marea Finală: „Tot la filme pentru adulți va ajunge!”

Citeste si: VIDEO Polițiștii au descins la nunta familiei Halep: „Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane”. S-a lăsat cu dosare penale

„După care am recidivat de 7 ori. Patru luni de infecțioase și după..... acum stau să văd ce se întâmplă. Încă un nou transplant, dar trebuie multe analize și investigații. Cheltui zeci de milioane pe analize. Am vândut tot”, a spus Vladimir.

În prezent, bărbatul nu mai reușește nici să se întrețină și nici nu are bani pentru un nou transplant, care poate fi efectuat la Cluj, în Turcia, Franța sau Germania. A vândut tot ce avea, iar acum are nevoie disperată de ajutor. De la 80 de kilograme, acum a ajuns la 50. Problemele de sănătate îl distrug încet, încet dacă nu este operat de urgență.

„Ajutați-mă să îmi salvez viața!”, este strigătul plin de durere al bărbatului.

Diagnosticul medicilor a fost: sindrom hipoanabolic, litiază biliară veziculară, boală de reflux gastroesofagian, antecedente de colită repetată cu Clostridium Difficile. Cei care vor să îl ajute pe bărbat îl pot suna la nr. de telefon 0040757743860.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Raluca Moianu, emoționată la 51 de ani: ”Asta zice fata mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea ei” FOTO

Destăinuiri cutremurătoare din spitale. Strigătul disperat al pacienților Covid-19: „Nu luaţi virusul! Vă rog! E jale”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies