Un bărbat de 52 ani a început să se masturbeze la volan! În mașină cu el era o fată cu 25 de ani mai tânără. Soțul ei nu a mai așteptat ca Poliția să facă dreptate, ci s-a dus peste el în casă

Un bărbat de 52 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală. În timp ce era cu o pasageră în mașină, a început să se masturbeze.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

 


In articol:

Polițiștii din Olt anchetează acum un caz rezoltător petrecut în județul Olt. Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost rugat de o fată de 27 de ani să o ducă în Caracal, acolo unde ea lucra. Ambii erau din comuna Fărcașele, iar tânăra nu și-a făcut griji în momentul în care s-a urcat în mașina lui, pentru că îl cunoștea și mai călătorise împreună cu el spre oraș.

Pe drum, pe raza localității Dobrosloveni, bărbatul a început să se masturbeze. Tânăra a observat gesturile deplasate ale bărbatului și i-a cerut acestuia să oprească mașina, spunâns că și-ar fi uitat ceva acasă. Coborâtă din mașină, a sunat imediat la Poliție. La fața locului au sosit maimulți agenți, dar și o ambulanță care să o ajute, ea suferind un atac de panică.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Bunicuța Tamara are 68 de ani și a ucis și tranșat 14 persoane, printre care și propriul soț! Din jurnalul ei au aflat detalii înfiorătoare despre victime: „I-am pus trupul în pungi de plastic pe care le-am aruncat”

Ce s-a întâmplat după incident

Femeia i-a povestit soțului ei ce s-a întâmplat, iar el nu a mai așteptat ca Poliția să facă dreptate. S-a dus în casă peste consătean și l-a agrest. Acum, șoferul este cercetat penal pentru agresiune sexuală, iar partenerul de viață al pasagerei este cercetat pentru loviri și alte violențe.

„În dimineaţa zilei de 18 octombrie a.c., în jurul orei 9,00, o femeie, de 27 de ani, din Fărcaşele a sesizat că fiind pasageră în autoturismul unui bărbat, de 52 de ani, din aceeaşi localitate, cunoscut al acesteia, a observat că bărbatul ar fi început să se autostimuleze sexual, fără a o atinge şi fără a-i face vreo propunere. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili situaţia de fapt“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, conform Adevărul.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate