Un bărbat din Bihor și copii gemeni ai săi sunt dați dispăruți! Cei trei au plecat de acasă de două săptămâni

Istvan și cei doi copii gemeni ai săi, de doar 5 ani, din Bihor sunt dați dispăruți de 2 săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Istvan Bajko disparitie
Istvan Bajko și cei doi copii gemeni au dispărut de 2 săptămâni.


In articol:

Un tată în vârstă de 37 de ani, din Bihor, a dispărut de acasă împreună cu cei doi copii ai săi. Gemenii Ștefania Noemi și Istvan Jozsef Bajko au doar 5 ani și 11 luni. Familia îi caută neîncetat de 2 săptămâni.

Citeste si: Noi detalii din scandalul lui Emily Burghelea cu emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel! I-a fost cerută o sumă colosală

Citeste si: S-a aflat cine va fi la conducerea clanului Duduianu! Ce scrie în testamentul lui Emi Pian

Citeste si: Ambulanța care transporta un pacient infectat cu Covid-19 , lovită de un alt autoturism. Mașina s-a răsturnat de pe un pod

Un bărbat din Bihor și cei doii copii gemeni, dispăruți de două săptămâni

Dispariția a fost semnalată în comuna Diosig, județul Bihor, atuni când în data de 1 august cei trei au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Familia a contactat autoritățile, sperând că acestea pot da de urma celor trei.

Citeste si: - evz.ro

Orice persoană care îi vede sau deține vreo informație despre Istvan și cei doi copii gemeni este rugată să sune imediat la numărul de urgență  unic-112 sau să se prezinte la prima secție de Poliție. 

Semnalmente Istvan Bajko

Istvan Bajko, tată celor doi copii, are 1,75 m înălțime, 78 de kilograme, ochi căprui, păr negru și tuns scurt, constituție atletică și față ovală.

Ștefania Noemi Bajko, fiica bărbatului, are 1,40m înălțime, 17 kilograme, ochi căprui, păr șaten, drept și mediu, constituție slabă și fața de formă rotundă. Fetița în vârstă de 5 ani prezintă pe frunte o cicatrice ce măsoară aproximativ un centimetru.

Istvan Jozsef Bajko, băiatul lui Istvan, are 1,35m înălțime, 17 kilograme, constituție slabă, ochi căprui, păr de culoare neagră, tuns scurt și fața rotundă. Băiețelul are și el o cicatrice, dar pe obrazul stâng de circa 1-1,5 cm.

Însă, se pare că nu se cunosc hainele cu care cei trei erau îmbrăcați la momentul dispariției, informează IPJ Bihor.

 

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

S-a aflat cine va fi la conducerea clanului Duduianu! Ce scrie în testamentul lui Emi Pian

Maia Morgenstern, oprită în trafic și umilită de către un polițist! Cum a avut loc toată scena

Iulia Albu, noi detalii despre fiica ei, Mikaela! "Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”

Noi detalii din scandalul lui Emily Burghelea cu emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel! I-a fost cerută o sumă colosală

Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță. Incredibil cum și-a schimbat, din nou, alibiul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies