Un bărbat din Iași a sunat la 112 să anunțe că și-a ucis mama! Când au ajuns acolo și-au dat seama că femeia era moartă de șapte ani

Un bărbat din Iași a sunat la 112 și a spus că și-a ucis mama.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat de 55 de ani din satul Ciorani, comuna Belcești, județul Iași, a șocat autoritățile în urmă cu trei zile. El a sunat la 112 și a alertat autoritățile mărturisind că a aucis-o pe mama lui.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au fost luați prin surprindere când nu au găsit niciun cadavru și au afla că, de fapt, femeia era moartă de șapte ani. S-a dovedit că apelul fusese doar o alarmă falsă, iar bărbatul a fost amendat.

Citeste si: Afla cine va prezenta „Survivor Romania”! Nu pierdeti astazi, de la ora 15:00, „Teo Show”! Prezentatorul sau prezentatoarea reality-ului va veni in platoul emisiunii!

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei s-au sărutat în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune

Citeste si: Horoscop pe cinci ani! Zodiile cu protecție divină: primesc bani, dragoste şi succes profesional

„La data de 6 ianuarie, în jurul orei 16, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112, de către un bărbat de 54 de ani, cu privire la faptul că a ucis-o pe mama sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că cele sesizate nu se confirmă. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform O.G. nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Ioana Bâlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice și a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate