Un bărbat s-a plimbat gol pușcă prin Gara de Nord. Oamenii au rămas șocați! FOTO

Un bărbat a fost surprins în timp ce se plimba complet dezbrăcat prin Gara de Nord.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

 Un bărbat s-a plimbat gol pușcă prin Gara de Nord


In articol:

Oamenii care au fost astăzi în Gara de Nord au fost prezenți la o scenă de-a dreptul șocantă. Un bărbat de 46 de ani, gol-goluț, s-a plimbat prin fața călătorilor fără nicio jenă. Potrivit imaginilor de pe camerele de filmat, toate privirle erau ațintite asupra bărbatului.

Oamenii care au apucat să-l vadă pe bărbat în „costumul lui Adam” au anunțat autoritățile, care au încercat să acționeze în acest sens.

Citeste si: Mircea Badea, reacție dură după bătaia pe care a încasat-o Daniela Crudu de la iubitul croat: „Ai cunoscut-o în Africa? Tu de ce te-ai combinat cu ea?”

Citeste si: Aplicația coronavirus. Cum poți afla dacă ai fost în contact cu o persoană infectată

Citeste si: Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”

Bărbatul a devenit violent

Bărbatul le-a dat multe bătăi de cap autorităților deoarece nu a fost ușor de prins. El a devenit agresiv și chiar a lovit unul dintre jandarmi.

 Un bărbat s-a plimbat gol pușcă prin Gara de Nord

Agresorului i s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de "ultraj". (Citeste si: Constanţa: Soţ şi soţie, reţinuţi după ce au furat documente dintr-o secţie de poliţie, din dosarul penal în care bărbatul era cercetat pentru o agresiune)

"Pe timpul unei misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, jandarmii bucureșteni au surprins un bărbat dezbrăcat în Gara de Nord. În momentul interceptării, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a devenit agresiv și a lovit unul dintre jandarmii aflați în patrulă. Bărbatului i-au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ultraj” și „ultraj contra bunelor moravuri", a transmis Jandarmeria București într-un comunicat.

 Un bărbat s-a plimbat gol pușcă prin Gara de Nord

Potrivit ulțimelor informații, bărbatul violent a fost dus la spitalul Obregia pentru expertiza de specialitate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate