Stiri

Un calugar budist mort a fost dezgropat dupa 2 luni. In timp ce ii ridicau trupul, ceva uluitor s-a intamplat! Se uitau la chipul lui si nu le venea sa creada

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Un calugar budist mort a fost dezgropat dupa 2 luni. In timp ce ii ridicau trupul, ceva uluitor s-a intamplat! Se uitau la chipul lui si nu le venea sa creadaicon photo
Caz cu adevarat uluitor in Asia, dupa ce un calugar budist a fost dezgropat la 2 luni de la funeralii, ca parte dintr-o ceremonie budista.


Calugarul Luang Phor Pian, originar din Cambodgia, a murit in noiembrie 2017, in Bangkok, Thailanda.
In momentul mortii sale, trupul lui a fost ingropat in zona templului pe care l-a slujit in timpul vietii, informeaza mirror.co.uk.


In momentul in care i-a deshumat trupul, cei prezenti au avut surpriza sa vada ca trupul calugarului era in stare perfecta, fara sa fi avut loc putrefactia.


Mai mult, la un moment dat, pe chipul budistului a  aparut un zambet, spre incantarea si uluirea celor din jur.
Martorii au fotografiat momentul si au impartasit fotografiile cu ceilalti pe retelele de socializare.
Motivul deshumarii calugarului a facut parte dintr-un ceremonial budist, prin care acestuia trebuiau sa i se schimbe hainele.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune