Vedete

Un campion din wrestling a fost diagnosticat cu leucemie

Este vorba despre Roman Reigns, un campion al wrestlingului. Bărbatul a anunţat în direct că suferă de leucemie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Roman Reigns are doar 33 de ani, dar cariera lui a luat sfârşit în momentul în care doctorii l-au anunţat că are leucemie. Campionul este nevoit să renunţe la lupte. Bărbatul a ţinut un discurt emoţionant la o emisiune TV.

Pentru luptător, lupta cu leucemia nu este una nouă, căci încearcă să o îndepărteze din viaţa sa de mai bine de 11 ani. Joe Anoa'i, căci acesta este numele său real, a mărturisit că boala a recidivat, scrie sport.ro.

”Trăiesc cu leucemia de 11 ani şi, din păcate, s-a întors. O să fiu nevoit să renunţ la centură. Luni de zile, poate chiar un an întreg, am venit aici prezentându-mă drept Roman Reigns şi am spus că voi veni aici în fiecare zi, că voi fi un campion competitiv, că voi fi consistent, că voi fi un cal de luptă - dar toate au fost minciuni. Au fost minciuni pentru că în realitate numele meu este Joe şi lupt cu leucemia de 11 ani. Din păcate, boala s-a întors. Pentru că leucemia s-a întors, nu voi putea să-mi duc rolul la bun sfârşit. Nu pot fi campionul competitiv şi va trebui să abandonez centura. Nu o să vă mint, o să accept fiecare rugă pe care o veâi face pentru mine, dar nu caut empatie, nu vreau să vă simţiţi prost pentru mine, pentru că eu am speranţă”, a mărturisit luptătorul. 

Galerie foto