Vedete

Un campion din wrestling a fost diagnosticat cu leucemie

Este vorba despre Roman Reigns, un campion al wrestlingului. Bărbatul a anunţat în direct că suferă de leucemie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Un campion din wrestling a fost diagnosticat cu leucemieicon photo

Roman Reigns are doar 33 de ani, dar cariera lui a luat sfârşit în momentul în care doctorii l-au anunţat că are leucemie. Campionul este nevoit să renunţe la lupte. Bărbatul a ţinut un discurt emoţionant la o emisiune TV.

Pentru luptător, lupta cu leucemia nu este una nouă, căci încearcă să o îndepărteze din viaţa sa de mai bine de 11 ani. Joe Anoa'i, căci acesta este numele său real, a mărturisit că boala a recidivat, scrie sport.ro.

”Trăiesc cu leucemia de 11 ani şi, din păcate, s-a întors. O să fiu nevoit să renunţ la centură. Luni de zile, poate chiar un an întreg, am venit aici prezentându-mă drept Roman Reigns şi am spus că voi veni aici în fiecare zi, că voi fi un campion competitiv, că voi fi consistent, că voi fi un cal de luptă - dar toate au fost minciuni. Au fost minciuni pentru că în realitate numele meu este Joe şi lupt cu leucemia de 11 ani. Din păcate, boala s-a întors. Pentru că leucemia s-a întors, nu voi putea să-mi duc rolul la bun sfârşit. Nu pot fi campionul competitiv şi va trebui să abandonez centura. Nu o să vă mint, o să accept fiecare rugă pe care o veâi face pentru mine, dar nu caut empatie, nu vreau să vă simţiţi prost pentru mine, pentru că eu am speranţă”, a mărturisit luptătorul. 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune