Un cantaret din Romania a divortat si a ajuns sa isi creasca singur copilul! "O casnicie esuata, asa incep toate dramele"

Karym a divortat si si-a crescut singur baietelul. Azi, la Teo Show, cantaretul a povestit cum a ajuns in pragul depresiei dupa ce a ramas tata singur cu un copil mic.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Ma vad ca pe un om norocos. Ii sunt recunoscator lui D-zeu ca mi-a dat aceasta sarcina, de a avea grija de un copil minunat, in ciuda greutatilor. Sper ca mi-am facut treaba bine si o sa o fac bine in continuare", a declarat Karym, azi, la Teo Show.

Cum a ajuns Karym sa isi creasca singur copilul? "O casnicie esuata. Cum incep toate dramele! Am ramas cu copilul dupa un proces foarte lung, de doi ani de zile. Eram ok, fara probleme, fara neajunsuri. Cand am ramas cu copilul, trebuia sa am grija de el, nu am mai putut lucra. Pentru un barbat... sa treci prin asa ceva: biberoane, scutece. As repeta asta, daca ar fi, dar nu acum. Dar a fost si o placere sa am grija de propriul copil", a precizat artistul, bun prieten cu Celia, la Kanal D.

Baiatul lui Karym s-a facut mare acum. "Angel are 10 ani acum, ne intelegem foarte bine. Angel stie foarte bine situatia, a inteles fara sa fie nevoie de discursuri si explicatii dureroase. La gradinita m-a intrebat la un moment dat de ce ceilalti copii vin cu mamicile", a mai spus cantaretul Karym. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate