Un celebru actor s-a imbogatit de pe urma divortului! Silviu Biris a primit la partaj doua apartamente, un autoturism scump si un teren de 3.000 de metri patrati!

Silviu Biris s-a despartit de sotia sa, Irina, care si-a trecut in declaratia de avere termenii partajului.

Silviu si Irina, pe vremea cand erau fericiti
Autor: Petru Luca

Actorul Silviu Biris, unul dintre actorii apreciati ai Teatrului National Bucuresti, a fost insurat mai bine de un deceniu cu Irina Cornisteanu, manager artistic si director al Institutului Cultural Roman din Viena. Ei au doi copii, David si Eva, iar presa a relatat ca relatia lor ar fi inceput sa scartaie in 2014, cand Irina a primit postul din capitala Austriei. La ultima declaratie de avere, depusa in 2016, Irina a trecut o liniuta in dreptul bunurilor imobiliare, desi, cu un an inainte, figura ca detine un teren si doua apartamente, in parti egale, cu Silviu Biris.

Silviu si Irina, pe vremea cand erau fericiti La rubrica bunurilor instrainate in  ultimul an, Irina a trecut un teren de 3.000 de metri patrati la Peris, doua apartamente in Bucuresti si un jeep, toate revenindu-i, prin „partaj voluntar” lui Silviu Biris. In  urma divortului, Irina nu s-a ales decat cu o parte din terenul de la Peris, o bucata de 7.000 de metri patrati. In document apare si pensia alimentara pe care o plateste Silviu Biris copiilor sai, cate 4.800 de lei pe an. La venituri, Irina Cornisteanu a trecut sumele de 44.801 euro si 3.669 de lei, castigate ca director la ICR Viena.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Dupa divort, copii au ramas cu Irina, iar Silviu Biris le plateste o pensie alimentara de cate 4.800 de lei pe an

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă se gândesc la o împăcare după divorț? Gesturile care i-au dat de gol

Jador, nominalizat pentru eliminare la Survivor România după ce strategia Faimoșilor a dat greș. „Nu mai înțeleg nimic. Plec direct acasă!”

Războinicii își iau revanșa și câștigă imunitatea la Survivor România. Victoria, decisă în proba de ștafetă. Zanni: Să învățăm ceva din eliminarea Anei Porgras!

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies