Vedete

Un celebru manelist, atacat la un botez! "Nu veni să scoţi briceagul la mine, nu veni tu să-mi dai cu scaunul sau cu vaza în cap" - Scandalul a degenerat urât de tot!

Un celebru lăutar din România a povestit şocat ce a păţit la un botez unde a fost invitat să cânte.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Un celebru manelist, atacat la un botez! "Nu veni să scoţi briceagul la mine, nu veni tu să-mi dai cu scaunul sau cu vaza în cap" - Scandalul a degenerat urât de tot!icon photo
 

Relu Puştiu, nepotul lui Ionuţ Petrişor, s-a trezit în mijlocul unui scandal când câţiva invitaţi de la petrecere s-au dus la el şi au vrut să îl bată şi să îl înjunghie.

”Am fost acum la o petrecere, toate s-au terminat cu bine. Dar într-o secundă a venit să ne bată, pe noi, lăutarii. M-a ales pe mine, personal. Acum, că toată lumea e beată, m-am uitat în ochii lui, dar şi ai lumii care mă ştia… De ce-mi vorbeşte mie urât?”, a spus Relu Puştiu într-un live, citat de cancan.ro.

Un celebru manelist, atacat la un botez! "Nu veni să scoţi briceagul la mine, nu veni tu să-mi dai cu scaunul sau cu vaza în cap" - Scandalul a degenerat urât de tot!

Manelistul a ripostat imediat şi s-a apărat cum a ştiut el. ”I-am dat cu sticla de votcă în cap. Toţi fraierii bat lăutarii. Un şmecher adevărat se respectă, nu e dulce de afirmare! Devii şmecher peste noapte?! Nu! Uite că se ajunge să bată lăutarii. Era să-mi primesc sticle în cap. Cui am putut, i-am dat-o”, a povestit Relu Puştiu.

Tânărul este, însă, foarte supărat pe prietenii lui, care s-au făcut nevăzuţi atunci când lucrurile au degenerat.  ”M-am bătut cu un botez întreg, voi aţi fugit! Puteam să primesc sticle în cap, voi aţi fugit. Toţi!”.

Un celebru manelist, atacat la un botez! "Nu veni să scoţi briceagul la mine, nu veni tu să-mi dai cu scaunul sau cu vaza în cap" - Scandalul a degenerat urât de tot!

Relu Puştiu nu înţelege de ce lăutarii au devenit o ţintă. "Uite că o să ajungă lăutarii să bată lumea! Am fost la un botez, am respectat pe toată lumea, mi-am făcut meseria de lăutar până la sfârşit! Dar nu veni să scoţi briceagul la mine! Să-mi dai cu briceagul în cap sau cu sticle în cap! Noi respectăm pe toată lumea. Aşa că nu veni tu să-mi dai cu scaunul în cap sau cu vaza! Că nu suntem fraieri! Uite, de aici se ajunge la un scandal de nu mai…”, a ameninţat Relu.

”E un coleg al meu căruia îi mulţumesc, e fratele meu… Uite, Gicuţă din Apărători, da… Cine a comentat, a luat bătaie! L-a bătut!”, a încheiat Relu.

Scandalul vine în contextul în care, în urmă cu aproximativ o lună, Florin Salam a fost luat la bătaie la o nuntă în Milano, unde era invitat să cânte. Ce s-a întâmplat apoi e încă învăluit în mister. Există voci care susţin că ar fi fost răpit şi sechestrat, şi alte voci care spun ca, din contra, a fost salvat din mâinile atacatorilor şi s-ar fi dus de bună voie într-o cameră de hotel din oraş şi şi-ar fi închis şi telefonul, ca să se poată linişti.

 
Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune