Un concurent de la Exatlon s-a antrenat la Muntele Athos! Călugării au crezut că nu văd bine! Era chiar el: Călin Novăcescu

Călin Novăcescu, fost concurent de la Exatlon, a mers la Muntele Athos pentru a se ruga dar și pentru un anternament cu totul neobișnuit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Îmbărcat sport și cu o șapcă achizționată din Republica Domincană, Călin Novăcescu a făcut notă discordantă printre călugării care au luat ambarcațiunea cu destinația Muntele Athos. Fostul concurent de la Exatlon și-a împlinit visul de a vizita mânăstirile de la muntele sfânt dar nu a ratat nici ocazia de a se antrena pe aleile pietruite care leagă lăcașurile între ele. Kilometri întregi de teren accidentat, perfect pentru stilul spartan de antremanete practicat de Călin Novăcescu.

fara descriere

Așa se facă că turiștii și călugării de la Athos au putut vedea un bărbat cu părul strâns într-o coadă alergând pe munte, în sus ți în jos. O imagine pe care nu o vezi în fiecare zi pe muntele Athos.

fara descriere

Citeste si: Motivul surprinzător pentru care Ciprian Silaşi nu a venit sa o întampine pe Ana Otvos la aeroport! Cei doi au fost cei mai buni prieteni la Exatlon, dar ”războinicul” a lipsit la Otopeni

Citeste si: Călin Novăcescu de la Exatlon şi-a arătat tezaurul secret: „Vă prezint o parte din „comorile” mele”

Citeste si: Primele imagini cu Războinica Naomi, după ce a fost eliminată din competiţia Exatlon. De cine a fost întâmpinată la aterizarea în România

Cine este Călin Novăcescu?

fara descriere

Călin Novăcescu este inventatorul unui program extrem de dur de anteranement cu rezultate instant. El reușeșete să-i facă pe elevii lui să dea jos kilograme bune în doar câteva minute de mișcare intensă. ”Călin Novăcescu 100% natural” a devenit un brand la care fostul concurent de la Exatlon a lucrat peste 25 de ani.

fara descriere

Călin Novăcescu a participat la cel de-al doilea sezon al show-ului Exatlon și a intrat în echipa Răaboinicilor. Este născut în 1972 la Orșova și a practicat fotbalul până la vârsta de 17 ani. Ulterior a devenit pasionat de body-building și arte marțiale. Călin este absolvent al UNATC și a apărut în mai multe filme, fiind, printre altele și cascador.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate