Un concurent de la Insula iubirii s-a sinucis! A murit la doar câteva zile după ce iubita lui s-a omorât

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Un concurent de la Insula Iubirii s-a sinucis! Trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperit acasă, la scurt timp după ce iubita lui și-a luat zilele.

Un concurent de la Insula Iubirii s-a sinucis cu cocaină și alcool

Medicul legist a dezvăluit care a fost cauza morții. Aaron Armstrong a consumat cocaină și a băut alcool, ceea ce i-a întunecat judecata, după care s-a spânzurat.

Citeste si: O adolescentă de 14 ani a murit după ce a făcut o greșeală de-a dreptul banală

Citeste si: După 30 de ani de căsnicie, o femeie a primit un mesaj șocant de la soțul său! Ce adevăr cumplit a aflat despre el

Citeste si: Imagini spectaculoase din Paradisul chinezesc în care Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi! Bărbatul i-a oferit o vacanță demnă de o regină în Hong Kong! Fotografii exclusive

Mama lui Aaron Armstrong a fost cea care a descoperit cadavrul în reședința sa din Blyth, Northumberland. În corpul fostului concurent de la Insula iubirii, varianta internațională, legiștii au descoperit o cantitate imensă de cocaină și alcool.

Aaron Armstrong a fost găsit mort în luna iulie a anului trecut, dar abia acum s-a aflat ce au descoperit legiștii în urma autopsiei. Familia și prietenii tânărului au dezvăluit că el nu a mai putut trăi cu durerea cauzată de moartea iubitei, care se sinucisese și ea cu puțin timp înainte.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate