Un concurent de la Insula tentațiilor a fost condamnat la un an de închisoare

Unul dintre concurenții show-ului din Thailanda a fost condamnat la un an de închisoare. De ce este acuzat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Unul dintre concurenții emisiunii din Thailanda are probleme cu legea. Fostul iubit al Denisei a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a lovit un tânăr într-un club.

La doar o săptămână de când s-a aflat că Denisa i-a dat papucii lui Adrian pentru că a avut parte de mai multe momente incendiare cu ispita Maria, a ieșit la iveală faptul că Adrian Boțopc se află în supravegherea poliției pentru o perioadă de doi ani.

Citeste si: Ipoteză șocant: Florian Walter, omorât? S-a deschis dosar penal

Citeste si: Bărbat din Bistrița, găsit spânzurat în arestul Poliției! Cine era victima

Citeste si: Umilință mare în trafic! Un taximetrist a fost ”pus la zid” de o clientă: ”Io mă retrag, doamnă”

Adrian, obligat să îi achite victimei 400000 de euro

Mai mult decât atât, Adrian trebuia să îi achite victimei și suma de 400000 de euro, însă respectivul și-a retras plângerea,

„În baza art. 396 alin. 2 şi 10 C.proc.pen., cu reţinerea art. 76 alin. 1 C.pen. condamnă inculpatul BOŢOC ADRIAN-DANIEL, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a) C.pen. În temeiul art. 91 C.pen. suspendă executarea pedepsei de 1 an închisoare sub supraveghere pe o durată de 2 ani, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 C.pen., care se va calcula de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare.

În temeiul art. 93 alin. (1) C.pen. impune inculpatului respectarea următoarelor măsuri de supraveghere pe durata termenului de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b) C.pen. impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate”, se arată în sentință, potrivit ziardecluj.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate