Stiri

Un consilier local din Iasi a fost gasit mort in masina sa! Ce spun apropiatii

Un consilier local iesean, in varsta de 45 de ani, a fost gasit mort in masina sa, in apropierea complexului studentesc Tudor Vladimirescu, iar din primele informatii se pare ca ar fi suferit un infarct.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Un consilier local din Iasi a fost gasit mort in masina sa! Ce spun apropiatii
 
Consilierul local Daniel Cristinel Corozal, membru ALDE, a fost gasit mort, duminica seara, in masina sa, pe o strada aflata in apropierea complexului studentesc Tudor Vladimirescu, potrivit stirilekanald.ro.
Apropiatii acestuia sustin ca Daniel Corozal se deplasa cu masina catre clubul pe care il detinea in zona, iar la un moment dat i s-a facut rau.
 
"Din cate am aflat i s-ar fi facut rau. A tras masina pe dreapta, apoi si-a sunat prietena careia i-a spus ca are dureri in zona pieptului si ca are varsaturi. Din pacate, nu a mai putut fi salvat", a declarat pentru news.ro un apropiat al consilierului.
 
Subprefectul de Iasi, Bogdan Abalasi, a afirmat ca s-a intalnit duminica la pranz cu Daniel Corozal, cei doi fiind prieteni, dar ca acesta nu i s-ar fi plans ca avea probleme de sanatate.
 
"Era bine ieri (duminica - n.r.) la amiaza, nu avea nimic. imi era prieten, era un tip extraordinar. A fost ceva, a avut o problema, autopsia va arata care a fost cauza decesului", a afirmat subprefectul Bogdan Abalasi.
 
La randul sau, viceprimarul Radu Botez, coleg de partid cu consilierul Corozal, a spus despre acesta ca era "un tip ferm" si ca a reusit sa faca multe lucruri in viata.
 
Daniel Cristinel Corozal a fost ales consilier local in anul 2016, pe listele ALDE, el fiind la primul mandat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune