Un copil a sunat la 112 anunțând că este captiv într-un canal! Care era, de fapt, adevărul

Polițiștii bucureșteni i-au amendat pe părinții copilului care au pus pe jar, marți, autoritățile, după ce a anunțat la 112 că ar fi captiv într-un canal din Capitală. Oamenii legii spun că, în ultimele zile, astfel de apeluri false sunt tot mai frecvente.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Astăzi în jurul orelor 14:30, am fost sesizați prin apel 112 de catre un minor cu privire la faptul ca, in urma unei altercatii cu un alt minor acesta l-a impins intr-un canal de pe o strada din sectorul 4.

La fața locului au fost mobilizati peste 70 de polițiști din cadrul Sectoarelor 3 , 4 si 5, fiind desfășurate activități ample de căutare.

În urma verificărilor efectuate s-a reusit identificarea minorului la adresa de domiciliu, stabilindu-se faptul ca apelul este fals, nefiind primul de acest gen efectuat de catre minor.

Părinții minorului în cauză au fost sancționați cu amendă în cuantum de 500 de lei.

Folosim acest prilej pentru a adresa rugămintea cetățenilor să apeleze Serviciul 112 doar în cazul unei urgențe.

Apelurile false de genul celui de mai sus, întâlnite frecvent în ultimele zile conduc la irosirea resurselor umane și logistice, în plus, împiedicând utilizarea acestora pentru intervenția pentru eliminarea unor urgențe reale", se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

 

Sursa foto: captura video Stirile Pro Tv

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate