Stiri

Un copil de 11 ani, la un pas de moarte din cauza unei lovituri in cot! Baietelul a fost devorat de o bacterie mancatoare de carne

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Un copil de 11 ani, la un pas de moarte din cauza unei lovituri in cot! Baietelul a fost devorat de o bacterie mancatoare de carne
 
Un baietel in varsta de 11 ani a fost la un pas de moarte dupa ce a suferit o julitura la cot. Rana s-a infectat cu o bacterie mancatoare de carne, foarte rar intalnita. 
 
Baiatul cazuse cu bicicleta si a suferit o rana aparent banala la cot. A fost dus la spitalul din Botosani, de unde a fost trimis acasa. Dupa o vreme au aparut complicatii si parinti au revenit cu baiatul la spital. In momentul in care au vazut ca nu-l pot salva, l-au trimis la Iasi. 
 
 
“Este vorba de un pacient în vârstă de 11 ani, care a suferit un accident prin cădere de pe bicicletă, cu o plagă exfoliata la nivelul cotului stâng. Acesta s-a prezentat la Spitalul din Botoşani, unde s-a efectuat toaleta plăgii şi s-a iniţiat terapie antibiotica, cu evoluţie nefavorabilă, în sensul că membrul respectiv prezintă un edem global.
 
Mama şi copilul se reîntorc la spital, iar copilul este internat şi i se pune diagnosticul de sindrom de compartiment, asta însemnând inflamarea rapidă, puternică şi severă a tuturor structurilor segmentului afectat. I s-a făcut fasciotomie, iar evoluţia a fost în continuare nefavorabilă”, au precizat medicii Spitalului de Copii “Sf. Maria” din Iaşi, potrivit libertatea. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune