Vedete

Un cunoscut actor a trecut recent printr-o grea încercare! Radu Lupu a suferit o intervenţie complicată la Fundeni, dar totul s-a terminat cu bine: ”Vă sunt veşnic recunoscător!”

Actorul Radu Lupu le-a mulţumit public celor care i-au fost alături în luna decembrie, când a suferit o intervenţie la spitalul Fundeni. .

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Un cunoscut actor a trecut recent printr-o grea încercare! Radu Lupu a suferit o intervenţie complicată la Fundeni, dar totul s-a terminat cu bine: ”Vă sunt veşnic recunoscător!”  icon photo

La jumătatea lunii decembrie a anului trecut, cunoscutul actor Radu Lupu a traversat momente delicate, fiind internat pentru o intervenţie la spitalul Fundeni. ”Astazi va rog sa ne rugam pentru un tanar minunat, un actor dar mai ales un om drag, Radu Lupu! Are nevoie de toate gandurile noastre pozitive! Radu, te rog sa ai curaj si sa nu uiti ca scena te asteapta! Echipa teatrului Arte dell” Anima, prietenii tai te asteapta si sunt alaturi! Multumesc frumos pentru ajutor, dnei doctor Raluca Bobeica! Am mare incredere in echipa de medici de la Institutul Fundeni!”, au notat amicii virtuali ai lui Radu, mulţi dintre ei actori.

Operaţia s-a dovedit un succes, aşa că la revenirea acasă Radu Lupu a ţinut să le mulţumească public celor care s-au gândit la el în acele momente teribile. ”Vă mulţumesc din suflet tutror, oamenilor dragi!!!!! Nici nu ştiţi cât de mult au insemnat toate astea pt mine in perioada asta!!!!!!!!!!! Am trecut mai departe, şi voi m-aţi impins!!!!!!!! Vă sunt vesnic recunoscător!!!!!!”, a transmis emoţionat Radu Lupu. 

 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune