Un cunoscut prezentator tv din Romania a parasit tara! A fugit din cauza datoriilor

"Fotomodelul de la TVR", cum era supranumit, nu a mai facut fata datoriilor si a fugit din Romania. Cosmin Cernat a cedat presiunii si a dat bir cu fugitii.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFostul comentator sportiv Cosmin Cernat a fugit din Romania din cauza datoriilor. Conform Cancan, acesta s-a stabilit in Canada. Atat el, cat si Madalina, sotia lui, o duc bine acum. Cei doi au reusit sa devina persoane de televiziune si acolo. (VIDEO! Ce dragut! Cosmin Cernat a iesit in parc cu fiul iubitei sale si s-a dat in balansoar cu el)

fara descriereCosmin Cernat este acum producatorul unei emisiuni de turism pe nume "Travel by Dart" si este ajutat de un alt roman, Sorin Mihailovici. In primul sezon al emisiunii, atât el, cât şi Mădălina, dar şi Sorin vor ajunge în 12 ţări, printre care Antarctica, Vietnam sau Insulele Galapagos.

fara descriereDupa divortul din 2009 de Monica Iagar, Cosmin Cernat a ramas cu datorii uriase pe care nu le-a mai putut onora. Si-a vandut apartamentul din Bucuresti si a plecat in Canada, nu inainte de a achita cateva din datoriile sale.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate