kanald.ro
Stiri
Un desert simplu, dar indragit de toata lumea: pandispan cu visine!
Pandispanul cu visine este o prajitura clasica usor de preparat si mai cu seama indragita de toti copii. Bucatarul chef de la un celebru restaurant din Capitala dezvaluie ingredientele si modul de preparare pentru ca aceasta prajitura sa fie un deliciu.
· 6 oua
· 6 linguri de zahar (cu varf)
· 6 linguri de ulei
· 150g faina
· un praf de sare
· un plic de praf de copt
· o lingurita de extract de vanilie
· 350g visine proaspete
Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare pana se intaresc apoi se adauga zaharul treptat mixand incontinuu pana cand se topeste zaharul si se formeaza o bezea tare.
Visinele se spala se scot samburii si se lasa vreo ora in zahar (daca sunt prea acre). Se scurg bine de suc, se pun pe un servet se sterg un pic si se pudreaza cu faina pentru a nu se duce la fundul prajiturii.