
kanald.ro
Stiri
INGREDIENTE
25 de minute, 2-4 portii
125ml lapte*
70g faina*
1 varf de sare
1 praf de scortisoara (optional)
3 oua
50g unt
1 mana de zmeura, 1 nectarina si 2 smochine taiate in felii
zahar pudra sau sirop de artar (optional)
* – daca ai la indemana niste masuri americane, foloseste 1/2 cup de faina si 1/2 cup de lapte si asa sari peste schema cu cantarul
Incinge cuptorul la 220°C.
Pune toate ingredientele, mai putin untul intr-un bol sau blender si mixeaza-le pana obtii o compozitie omogena si lichida.
Ia o tigaie de fonta cu diametrul de aproximativ 26cm, pune untul in tigaie si da-l la cuptor 1-2 minute, pana ce se topeste (ai grija sa nu-l arzi).
Scoate-o si presara deasupra fructele si putin zahar pudra sau sirop de artar daca folosesti.