Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat

Un deținut de la Rahova a evadat. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fugit astăzi, iar autoritățile sunt în alertă pentru prinderea lui.

Distribuie pe:

Evadat Rahova

Un deținut în vârstă de 35 de ani, condamnat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, a evadat! Bărbatul a fugit astăzi de la un punct de lucru, din zona Pantelimon.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, condamnat la 18 luni de închisoare pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, a evadat astăzi din Penitenciarul Rahova.

Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat

"Luni, 16.09.2019, în jurul orei 14.30, s-a constatat că deţinutul GRUIA MARIUS MARIO, în vârstă de 35 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an, 6 luni, 20 de zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (336 NCP), clasificat în regim deschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza comunei Pantelimon", a anunțat Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru Mediafax.ro.

Secția 19 de Poliție și Poliția Orașului Pantelimon au fost alertate pentu prinderea deținutului de la Penitenciarul Rahova. În momentul evadării, deţinutul era îmbracat cu: pantaloni de trening de culoare gri închis, bluză de culoare bleumarin, tricou alb.

Pentru orice informaţie cu privire la evadat, poliţiştii sfătuiesc populaţia să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti-Rahova, la numărul de telefon: 021/4200810.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate