Un document semnat de doctorul lui Maradona a ieșit la iveală. Cazul morții marelui fotbalist se complică

Clinica unde a fost operat Diego Maradona a scăpat de învinuire. Cum a fost posibil!

Diego Maradona
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Clinica elvețiană unde a fost operat marele fotbalist, Diego Maradona, a fost absolvită de orice vină! Totul a fost posibil după ce în presa internațională a apărut un document semnat de medicul lui Diego, dr. Leopoldo Luque. 

Citeste si: Medicul care s-a operat singur a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut pe tot parcursul intervenției chirurgicale

Citeste si: Fiica lui Maradona, la capătul puterii. „Sunt distrusă”. A cedat și a izbucnit în plâns pe stadion. Imaginile sfâșietoare au emoționat lumea întreagă VIDEO

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Medicul personal al lui Diego Maradona este suspectat de omor prin imprudență. Familia lui Maradona a făcut o serie de acuzatii grave impotriva lui Luque. După declarațiile făcute de membrii familiei marelui fotbalist, procurorii au început deja ancheta la clinica unde Diego a fost operat, dar și la domiciliul doctorului.

Documentul apărut în presa străină

Todo Noticias a publicat un document semnat de doctorul lui Maradona, Leopoldo Luque, de un psihiatru, de directorul clinicii din Olivos si de fiicele lui Maradona.

Toți cei precizați anterior au fost de acord ca Maradona sa fie ingrijit la domiciliu, deși acesta avea nevoie de îngrijiri medicale, în spital.

"Echipa medicala de tratament a domnului Diego Maradona (Dr. Leopoldo Luque si Dra. Agustina Cosachow) a prescris monitorizarea si ingrijirea medicala a pacientului la domiciliu, iar familia a acceptat. Echipa a transmis catre clinica din Olivos ca acesta trebuie sa fie insotit si ingrijit la domiciliu, solicitand asistenta medicala zilnica si insotitor terapeutic", au scris jurnaliștii străini.

Un document semnat de doctorul lui Maradona a ieșit la iveală
Un document semnat de doctorul lui Maradona a ieșit la iveală

Tot în documentul respectiv există un paragraph, care atestă faptul că propunerea clinicii a fost de a continua tratamentul psihiatric, de reabilitare, la clinică. Astfel, Clinica din Olivos a ținut să precizeze că tratamentul toxicologic trebuia ținut sub modalitate de spitalizare intr-un centru de reabilitare. Se pare că această propunere nu a fost acceptată de familia lui Diego Maradona.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul lui Maradona, anchetat pentru omor! Cu lacrimi în ochi, el își susține nevinovăția: „Am făcut tot ce puteam face pentru Diego”

A apărut o nouă ipoteză în cazul morții lui Maradona. Sportivul ar fi fost ucis: ”Există suspiciuni de nereguli”

Misterul a fost deslușit! S-a aflat de ce Diego Maradona purta două ceasuri în același timp. Nimeni nu s-a gândit la așa ceva

Iată ce a spus o femeie plecată în Italia despre sacrificiile familiale pe care le-a făcut!

S-a aflat adevărul despre Pfizer! E bomba zilei. Toți cei care au făcut rapelul după 3 săptămâni trebuie să știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cu cine a fost surprins Bill Gates, înainte de primul termen al divorțului de Melinda

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies