Un elev din Baia Mare a provocat un incendiu la școala unde învăța. Totul, pentru puțină faimă pe TikTok

Un adolescent, elev la o școală din Baia Mare, a provocat un incendiu în curtea instituției, pentru a deveni viral pe TikTok.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Un elev din Baia Mare a provocat un incendiu, chiar în curtea insituției unde învăța. Potrivit primelor detalii din acest caz, adolescentul a recurs la acest gest, doar pentru a filma întreaga scena pentru a o urca pe TikTok, acolo unde voia să devină viral.

Mai precis, elevul a dat foc unui brad, care s-a aprins instant.

Totodată, elevul vinovat nu va scăpa nepedepsit, astfel că reprezentanții școlii s-au gândit deja la o pedeapsă pentru adolescentul care a incendiat bradul din curtea școlii.

Cum s-a întâmplat totul

Întregul incident a avut loc ieri, 21 martie, după ce un elev al Colegiului Tehnic ”George Barițiu” din Baia Mare a incendiat un brad din curtea școlii. Adolescentul a dat foc bradului, în speranța că după ce va filma întreaga scenă și o va posta pe platforma TikTok, acesta va deveni viral pe rețeaua de socializare.

Citeste si: Imagini înfricoșătoare cu feribotul care a luat foc în Mediterană! Aproape 300 de persoane, printre care și români, se aflau la bord! Câți dispăruți sunt

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

De precizat este că, scopul tânărului a fost atins, asta pentru că ulterior a postat videoclipul pe platforma de socializare, strângând imediat mii de like-uri și comentarii, însă fapta sa putea să-i pună viața în pericol, doar pentru puțină faimă în mediul online.

Citeste si: Incendiu de proporții într-o garsonieră din Giurgiu! Nouă persoane au fost evacuate din bloc

Din fericire, niciunul dintre elevii unității de învățământ nu a fost rănit, mai ales că adolescenții s-au ”îngrămădit” să filmeze, la rândul lor, bradul care ardea în curtea școlii. Focul a fost stins de un profesor, care a intervenit cu un furtun de apă. Clădirea instituției nu a fost afectată în niciun fel.

Ce pedeapsă a primit elevul 

Potrivit primelor informații transmise de oamenii legii, dar și de reprezentanții unității de învățământ, adolescentul care era elev al Colegiului Tehnic ”George Barițiu” din Baia Mare s-ar putea alege cu nota scăzută la purtare pentru incendiul pe care l-a provocat.

Un elev din Baia Mare a provocat un incendiu la școala unde învăța. Totul, pentru puțină faimă pe TikTok

Incendiu la o școală din Baia Mare

[Sursa foto: Captură Video]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mister în jurul baschetbalistei Alessia, după rezultatele autopsiei. Cum s-ar fi produs moartea subită: „Astfel de afecțiuni sunt nedetectabile”

Mii de evrei părăsesc Rusia din cauza războiului cu Ucraina, de frica persecuției! Un renumit profesor explică: "Evreii devin una dintre țintele propagandei lor"

Elevii primesc 500 de lei de la stat. Care sunt condițiile pentru a beneficia de tichetele sociale și când se depun cererile

S-au terminat problemele pentru 5 zodii. Urmează o perioadă incredibilă

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

România are aproape 1,27 milioane de bugetari. Care sunt instituțiile publice cu cei mai mulți angajați

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies