WOW

Un englez mort în timpul vacanţei în Egipt a fost repatriat fără organe! Motivul este şocant

David Humphries, în vârstă de 62 de ani, s-a prăbuşit în timp ce se juca cu nepoţii în piscina hotelului.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
David Humphries a murit în timp ce se afla cu familia într-o vacanţă în Egipt. Rudele sunt devastate după ce au primit trupul neînsufleţit al bărbatului fără inimă şi rinichi. Descoperirea şocantă a fost făcută după ce un medic legist din UK a făcut o a doua autopsie a cadavrului. Lynda, soţia lui, este disperată: „Vrem răspunsuri!”, a spus ea, conform thesun.co.uk.
 
Fiica Anita Goodall, în vârstă de 36 de ani, îşi doreşte şi ea să înţeleagă ce s-a întâmplat: „În Egipt ei cred că o persoană decedată nu îşi găseşte liniştea dacă nu are inimă. Aşadar nu înţeleg de ce ar face asta familie noastre”, a declarat ea. 
 
În decursul acestui an, în Cairo, au fost condamnate 37 de persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de organe, iar apropiaţii sunt siguri că inima şi rinichii bărbatului au fost furate. 
 
David a murit după ce a acuzat dueri înpiept. El a fost transportat la un spital din apropiere şi i-au fost prescrise antibiotice după ce medicii au spus că de vină ar fi fost o infecţie. La câteva zile după ce a fost externat, el a trecut în nefiinţă. 
 
Rudele nu sunt încă sigure care este cauza decesului. Inima lui ar fi putut să le arate exact motivul morţii, însă aceasta nu se mai află in trup. 

Galerie foto