Un focar de coronavirus la Suceava! 28 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Rădăuţi, confirmate cu coronavirus

Un nou focar de coronavirus a izbucnit la Suceava după ce 28 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Rădăuţi au fost confirmate cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

28 de cadre medicale de la Spitalul Rădăuţi, confirmate cu coronavirus


In articol:

Un număr de 28 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Rădăuţi, judeţul Suceava, au fost confirmate cu noul coronavirus, fiind internate în Secţia de Boli Infecţioase a unităţii medicale.

Citeste si: Nu crezi până nu vezi cu ochii tăi! Incredibil ce a apărut pe fundal în timpul unei transmisiuni live a unui post de televiziune din România. Greșeala a fost taxată imediat

Un focar de coronavirus la Suceava! 28 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Rădăuţi, confirmate cu coronavirus

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, la spitalul din Rădăuţi au fost testate până acum 122 de cadre medicale, iar 28 dintre acestea au fost depistate pozitiv. Este vorba de medici, asistente, infirmiere şi brancardieri, cele mai afectate fiind secţiile ATI şi Chirurgie.

Toate aceste persoane au fost internate în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Rădăuţi, majoritatea având forme uşoare ale bolii.

Citeste si: Anunțul de ultimă oră al autorităților! Când se redeschid terasele și restaurantele

Conducerea spitalului a comunicat Direcţiei de Sănătate Publică Suceava modificarea graficului de gărzi şi ture, astfel încât activitatea din secţiile spitalului să nu fie afectată.

Citeste si: Avem din nou cu totii libertatea de miscare, dar nu toti mai avem ce face cu ea! Cat timp economia a stat, unul din zece romani a ramas somer! Urmareste un reportaj marca "Asta-i Romania", duminica, de la ora 14:30, la Kanal D!

Managerul spitalului municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, a declarat pentru ”Monitorul de Suceava” că are suspiciuni că sursa infectării cadrelor medicale ar fi pacienţi care au fost direcţionaţi de la alte spitale din judeţ şi care nu au fost testaţi.

Conducerea unităţii medicale a solicitat testarea tuturor cadrelor medicale din Spitalul Municipal Rădăuţi. În total, la acest spital lucrează 600 de cadre medicale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate