Gigi Becali

Gigi Becali

Sport

Un fost jucător la FCSB nu ar refuza să fie acum antrenor la clubul lui Gigi Becali. Cine este acesta și ce ar dori să schimbe la echipă: „Aș ajuta-o!”

FCSB se află în căutarea unui nou antrenor cu licență PRO, după ce Leo Strizu și-a dat demisia.

FCSB se află în căutarea unui nou antrenor cu licență PRO, după ce Leo Strizu și-a dat demisia din diverse considerente. Recent, un fost jucător al clubului patronat de Gigi Becali a anunțat că și-ar dori să îi ia locul lui Strizu, însă îl împiedică un aspect foarte important. Vezi despre cine este vorba!

Un fost jucător la FCSB nu ar refuza să antreneze la clubul patronat de Gigi Becali

Un fost jucător la FCSB nu ar refuza fie acum antrenor la clubul lui Gigi Becali.

Este vorba despre Florin Gardoș, 34 de ani, care s-a retras din activitate în primăvara anului trecut. Întrebat fiind, recent, despre situația actuală a FCSB-ului, Gardoș și-a dat cu părerea și nu numai.

Fostul fotbalist a afirmat că ar fi tentat să lucreze cu Gigi Becali, din postura de antrenor al echipei sale, dar momentan acest lucru nu este posibil, deoarece nu deține licența PRO. Astfel, situația este identică cu cea a Mihai Pintilii, cel care antrenează în prezent FCSB-ul, fără a fi trecut în acte.

Pe lângă aceste aspecte, fostul jucător la FCSB, Florin Gardoș, a dezvăluit și ce ar fi făcut dacă devenea acum antrenorul grupării lui Becali:

„Sincer îți spun, dacă astăzi, la 34 de ani, aș avea licența Pro și nu aș fi antrenat la nicio echipă de primă ligă, da! M-aș duce. Cu tot discursul patronului. E o echipă la care țin foarte mult, indiferent de discuții. Steaua, CSA, FCSB… e echipa la care țin.

Cred că aș aduce puțină liniște la echipă, aș ajuta-o și aș fi mai degrabă cum sunt la televiziune… E clar, rolul meu e de imagine. Aș încerca să aduc lucrurile acestea. Să aduc liniște, să vorbesc mai mult cu presa. Aș fi mai mult un ofițer de presă decât un antrenor, dar pentru o perioadă aș face chestia asta. Cu Gigi Becali m-aș înțelege bine. Atât timp cât îmi cunosc rolul și nu am nicio atribuție.”

, a declarat Florin Gardoș, citează digisport.ro.

Florin Gardoș

Florin Gardoș

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dureros la scurt timp de la moartea lui Rudel Obreja! ”Drum lin Rudy!” Ce legătură exista între ea și fostul președinte al boxului românesc

Leo Strizu, declarații acide despre managerul FCSB-ului: „Nici cu cel mai mare dușman al meu nu aș fi procedat cum a făcut-o Mihai Stoica!”

Leo Strizu (55 de ani) a plecat de la FCSB după victoria cu Petrolul Ploiești, scor 4-1.

De curând, cel care a fost antrenor în acte la gruparea lui Gigi Becali, după ce Nicolae Dică a demisionat, a rupt tăcerea, dezvăluind ce a trăit în perioada petrecută la FCSB ca „antrenor”. Strizu nu s-a cenzurat și l-a atacat pe MM Stoica, managerul general al clubului.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

„Controlează absolut tot. Tot ce e la bază, tot ce e la echipa mare. Și această funcție de șef pot să o discuți. Nici cu cel mai mare dușman al meu, nu aș fi procedat cum a făcut-o MM. Putea să zică: 'Hai să stabilim un program în care nu te vreau aproape de echipă'. Eu nu pot să las capul în jos când are ceva de spus, știe că mă contrazic, mai ales când am dreptate.

Din punct de vedere fotbalistic.

Nu poate să aibă dreptate în fața unor antrenori care au jucat fotbal, unor jucători. Înveți, dar e greu să te contrazici cu unul care a trecut prin fenomen.

După meciul de la Botoșani din Cupă au fost păreri despre anumiți jucători tineri, care au evoluat. Oricine vorbește și nu este de acord cu el... îți spune: "Ce, tu te pricepi la fotbal?". Mi-a zis și mie! Ceea ce a creat el, această funcționare, ceea ce se întâmplă la Berceni... având unul ca Strizu, îi știrbește din personalitate, nu dă bine. E singurul care comunică cu Gigi! Gigi sună pe oricine. Pe mine nu m-a sunat niciodată. Ce se întâmplă la echipă, doar MM îi comunică. Cum vrea el: și dezbracă, și îmbracă.”, a declarat Leo Strizu, conform gsp.ro.

Surse: digisport.ro, gsp.ro