Stiri

Un fost ministru o desfiinteaza pe Principesa Margareta pentru ca nu a avut grija de resedinta de la Savarsin: “Fa bine si plateste oamenii care lucreaza pentru voi acolo”

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei, este originar din Savarsin, acolo unde Casa Regala detine un domeniu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Un fost ministru o desfiinteaza pe Principesa Margareta pentru ca nu a avut grija de resedinta de la Savarsin: “Fa bine si plateste oamenii care lucreaza pentru voi acolo”
icon photo

Printre bunurile reintrate in posesia Casei Regale a Romaniei se afla, de ani buni, si domeniul de la Savarsin, care cuprinde o resedinta inconjurata de o padure. Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei, originar din Savarsin, o acuza pe Principesa Margareta, care ar putea fi numita regina dupa decesul Regelui Mihai I, ca nu a avut grija de domeniul regal din satul aradean. (vezi motivul incredibil pentru care Regele Mihai era suparat pe Sergiu Nicolaescu). 

“Nu cred că sunt în situaţia lipsei de respect faţă de memoria lui Mihai I dacă îi spun acestei cucoane, Margareta, să se oprească. O spun în calitate de copil al Săvârşinului care şi-a început şcoala în curtea reşedinţei regale din Săvârşin, care a bătut mingea pe terenul de fotbal al Regelui, care mergea zilnic la şcoală pe drumul dinspre gară făcut de acesta, care hrănea veveriţele din curtea reşedinţei şi se ascundea printre stejarii de acolo. Şi care încă de la 6 ani avea pentru Rege un soi de pioşenie infantilă: aşa cum spuneau bătrânii din sat eu eram sigur că va reveni şi ne va face bine”, a scris Funeriu. 

“Cucoană: nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile, iar înainte să ai grija românilor, ai grijă de superbii platani din jurul reşedinţei de la Săvârşin, fă bine şi plăteşte cât de cât corect oamenii care lucrează pentru voi acolo… Îţi promit că odată doliul încheiat eu personal voi verifica că tot ce faceţi şi aţi făcut în Săvârşin este legal. În poze vedeţi aşa zisul cămin cultural din Săvârşin, care este la fix 20 de metri de reşedinţa regală şi terenul de fotbal, mai distrus ca acum 40 de ani”, a incheiat Daniel Funeriu.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune