WOW

Un fotomodel din Italia, condamnat la inchisoare dupa ce i-a jignit pe romani! E halucinant ce a putut scrie despre noi

Un fotomodel italian in varsta de 22 de ani, Michela Bartolotta, a fost condamnat la inchisoare dupa ce i-a jignit pe romani si i-a amenintat ca ii extermina.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


Un fotomodel din Italia, condamnat la inchisoare dupa ce i-a jignit pe romani! E halucinant ce a putut scrie despre noiicon photo

Mesajul postat de italianca pe Facebook este unul de-a dreptul halucinant, atat la adresa femeilor romance, cat si a barbatilor din tara noastra. Pentru acest mesaj a primit patru luni de inchisoare cu suspendare.


“Eu si poporul roman nu ne vom intelege niciodata: curve fara rusine, femei deprimate si alte elemente urat mirositoare, lipsite de civilizatie si educatie. Mai devreme sau mai tarziu, o sa va extermin” este mesajul care i-a adus fotomodelului italian condamnarea la inchisoare.


Michela Bartolotta a fost condamnata in baza legii Mancino, ce sanctioneaza actiunile si mesajele care incita la violenta si discriminare pe criterii etnice, rasiale sau religioase.


In ciuda faptului ca a fost condamnata, pedeapsa nu va avea aparea in cazierul fotomodelului. Aceasta si-a cerut scuze dupa ce a scris mesajul jignitor si care instiga la violenta la adresa romanilor.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune