WOW

Un fotomodel din Italia, condamnat la inchisoare dupa ce i-a jignit pe romani! E halucinant ce a putut scrie despre noi

Un fotomodel italian in varsta de 22 de ani, Michela Bartolotta, a fost condamnat la inchisoare dupa ce i-a jignit pe romani si i-a amenintat ca ii extermina.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


Un fotomodel din Italia, condamnat la inchisoare dupa ce i-a jignit pe romani! E halucinant ce a putut scrie despre noiicon photo

Mesajul postat de italianca pe Facebook este unul de-a dreptul halucinant, atat la adresa femeilor romance, cat si a barbatilor din tara noastra. Pentru acest mesaj a primit patru luni de inchisoare cu suspendare.


“Eu si poporul roman nu ne vom intelege niciodata: curve fara rusine, femei deprimate si alte elemente urat mirositoare, lipsite de civilizatie si educatie. Mai devreme sau mai tarziu, o sa va extermin” este mesajul care i-a adus fotomodelului italian condamnarea la inchisoare.


Michela Bartolotta a fost condamnata in baza legii Mancino, ce sanctioneaza actiunile si mesajele care incita la violenta si discriminare pe criterii etnice, rasiale sau religioase.


In ciuda faptului ca a fost condamnata, pedeapsa nu va avea aparea in cazierul fotomodelului. Aceasta si-a cerut scuze dupa ce a scris mesajul jignitor si care instiga la violenta la adresa romanilor.

 
Bianca Drăgusanu, îndrăgostită lulea de Alex Bodi! Blondina se sărută cu omul de afaceri în public, fără să îi pese de gura lumii! VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune