Un interlop celebru îi face praf pe maneliști! Le-a transmis un mesaj public de amenințare: „Ai plecat de la căruță... reveniți-vă că...”

Florin Salam, Tzanca Uraganu` și fratele lui, Miraj Tzunami, amenințați de celebrul interlop Evis Pian. Ce mesaj le-a transmis

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Interlop celebru îi face praf pe Florin Salam, Tzanca Uraganu și Miraj
Interlop celebru îi face praf pe Florin Salam, Tzanca Uraganu și Miraj


In articol:

Lumea maneliștilor este cutremurată de un anunț înfricoșător al unui interlop celebru. Elvis Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, cel care a pus bazele clanului Pian le-a transmis un mesaj scurt și la obiect celor mai celebri maneliști de la noi din țară. Elvis Pian a publicat mesajul pe internet, spunând că lăutarii „și-a u luat-o în cap” și că nu este de acceptat așa ceva.

Citeste si: Ministrul Educaţiei: Ordinul referitor la programa pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat a fost semnat

Mesajul tranș
Interlop celebru îi face praf pe Florin Salam, Tzanca Uraganu și Miraj
Interlop celebru îi face praf pe Florin Salam, Tzanca Uraganu și Miraj
ant al lui Elvis Pian pentru cei mai celebri maneliști

Potrivit unor surse Spynews.ro, interlopului nu îi convine că Florin Salam, Tzanca Uraganu` și fratele lui, Miraj, s-au implicat în diverse răfuieli. În ultima perioadă frații Miraj și Tzancă, veri ai fraților Pian, au ieșit în evidență în spațiul public, unde au spus despre ei că sunt bătăuși și lideri interlopi. În ceea ce-l privește pe Florin Salam, artistul a ieșit în evidență în opinia interlopului, prin simplul fapt că s-a afișat cu gărzi de corp.
Astfel, Elvis Pian le-a transmis un mesaj dur, vizând-i în mare parte pe Tzanca și pe fratele lui.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Urgent: Trimiteți un frizer la Florin Salam acasă! Regele manelelor a ajuns să arate precum un hipster pentru că nu are cine să-l tundă

 

„Miraj, ai plecat de la o căruță, de la pantofi dezlipiți… Tu ai mai vorbit prost. Și tu și frac-tu (n.r. Tzancă)... Terminați, mă nene, mă! Și voi, ceilalți lăutari. Reveniți-vă, că ne săturăm și noi de voi. Și, dacă ne săturăn noi de voi, stăm de voi și atunci e problemă”, a anunțat celebrul lider intrelop.

Citeste si: ”Bombardierii” se plâng că la izolare ”e mai rău ca la pușcărie! Manea de carantină cu blesteme și miel la proțap

Interlop celebru îi face praf pe Florin Salam, Tzanca Uraganu și Miraj
Interlop celebru îi face praf pe Florin Salam, Tzanca Uraganu și Miraj

Elevis Pian le-a mai amintit maneliștilor că momentan sunt feriți de necazuri pentru că este această perioadă de izolare în care nu sunt evenimente. Însă după ce totul își va reveni la normal, maneliștii pot fi în pericol. Știm deja cu toții scandalurile dintre interlopi și maneliști.

„Gândiți-vă, a venit coronavirus, vi s-au anulat petrecerile, nunțile, dar când o să începeți să cântați, o să fiți luați de urechi de urechi la intrare și la ieșire. Să mor, dacă nu vorbesc serios!”, a spus Elvis Pian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Asasinat în plină stradă! Cutremur în lumea presei. Jurnalistă, ucisă cu focuri de armă

Interlopul Mircea Nebunu îi umilește pe maneliști: ”V-ați dus la videochat, vacilor”

Scriitoare celebră, apel disperat către Florin Salam și Adi Minune! ”Fiecare viață e prețioasă”

Cum a fost surprins Florin Salam în plină izolare la domiciliu. Artistul nu a mai rezistat în carantină

Care ar fi, de fapt, relația dintre Lidia Buble și Costi Ioniță? Cântăreața a dezvăluit tot:"Eu și Costi avem o..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies