Un manelist celebru din Petroşani a fost arestat pentru plasarea de valută falsă! Autorităţile nu l-au băgat încă la închisoare pe Dan Pitic pentru că are concerte în Austria!

Dan Pitic a fost arestat pentru plasarea de valută falsă, dar autorităţile încă nu au aplicat măsura.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Dan Pitic a fost arestat pentru plasarea de valută falsă pe 5 martie. “Manelistul din Petroșani, Ioan Daniel Stoica, a fost arestat în lipsă, ieri,  de Tribunalul Gorj, pentru plasarea de valută falsificată în municipiul Târgu Jiu. Acesta a primit mandat de arestare preventivă, în luna februarie, din partea Judecătoriei Târgu Jiu. Acesta a motivat atunci absența din fața anchetatorilor prin faptul că are concertele de manele programate în Germania și Austria, însă acesta nu a mai revenit însă în țară”, a relatat igj.ro.

Citeste si: Nicolae Guta socheaza din nou: nu mai e deloc slab, s-a ingrasat enorm! A facut o burta uriasa, care i se revarsa peste pantaloni

Citeste si: Nicolae Guță așa cum nu l-ați mai văzut. Manelistul și familia lui s-au botezat în pelerinaj

Citeste si: Schumacher poate să vorbească! Care a fost primul mesaj transmis către familie - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

“Acesta este cunoscut sub numele de „Dan Pitic”. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoica Ioan Daniel zis Dan Pitic, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie”, a decis instanţa din Gorj.”, a mai scris sursa citată. (vezi unde se ascunde Nicolae Guţă de coronavirus)

Dan Pitic a fost arestat pentru plasarea de valută falsă. El şi complicii lui au fost prinși cu peste 90.000 de euro falşi 

În dosar au mai fost arestați încă trei inculpați din Timiș și Arad, după ce au plasat pe piață zeci de mii de euro falsificați, care au fost prinși cu peste 90.000 de euro falşi. „S-a făcut o propunere de arestare în lipsă a unui inculpat, în legătură cu aceleaşi aspecte, respectiv punere în circulaţie de valori falsificate, întrucât rezultă din probe suspiciunea rezonabilă că şi acest inculpat a săvărşit această infracţiune. Şi acesta s-a deplasat în municipiul Târgu-Jiu şi a pus în circulaţie bancnote euro falsificate şi are acelaşi grad de participaţie ca şi ceilalţi inculpaţi care au fost anterior arestaţi preventiv”, a declarat Camelia Caragea, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

“S-a emis mandat de arestare în lipsă, el nu s-a prezentat, nu a fost audiat în această cauză. Va fi prezentat în faţa unui judecător să confirme mandatul. A fost citat cu mandat de aducere la domiciliul mamei sale, din municipiul Petroşani, nu a fost găsit. Au fost efectuate mai multe verificări. (…) A fost căutat de autorităţi, chiar s-a luat legătura telefonică, s-a comunicat că este în Austria, întrucât la sfârşitul lunii februarie, 28-29, are nişte activităţi artistice în Austria. S-a discutat telefonic cu el, dar nu s-a prezentat la solicitarea organelor de urmărire penală şi s-a formulat o propunere de arestare în lipsă”, a mai spus Camelia Caragea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat, pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

SE TAIE în carne vie! Decizia drastică luată la scurt timp după alegeri: Să nu vă pară rău

Probleme mari! Mama Deliei, operată de urgență! Ce a pățit Gina Matache

Fiul lui Nicolae Guţă s-a lăsat de muzică şi s-a apucat să vândă telefoane: „Prețuri rezonabile”

Abi Talent scoate piesă cu Florin Salam?! Fanii au explodat: ”L-ai luat să-ți facă masaj înainte de concert?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies