Un manelist celebru, în culmea fericirii! Sorinel Puştiu este bunic, a doua oară, deşi abia are 40 de ani

Sorinel Puştiu este, cu siguranţă, unul dintre maneşitii care au ce să sărbătorească când vine vorba de bucuriile pe care i le fac cei din familie.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, Sorinel Puştiu a devenit, deja pentru a doua oară, bunic, fiica lui cea mare, Betty, născând pentru a doua oară, în ultimii trei ani.

Betty, fiica cea mai mare a lui Sorinel Puştiu s-a căsătorit acum trei ani cu un al manelist, Alex Botea, iar de curând i-a născut acestuia cel de-al doilea copil. Şi de data aceasta însă, fiica lui Sorinel Puştiu a născut un băieţel, iar manelistul pare să fie de-a dreptul încântat.
”E în culmea fericiri, e bucuros că e bunic a doua oară. Tot vorbeşte de momentul în care o să iasă la pensie, e bucuros că atunci va avea nepoţi mari şi că vor merge împreună la şpriţ. E sigur că nu se va plictisi aşa”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului.
Betty, fiica cea mare a lui Sorinel Puştiu, s-a căsătorit la vârsta de 18 ani, la 19 devenind şi mămică pentru prima oară. Beatrice a adus pe lume un băieţel, în luna ianuarie 2016. La acea vreme, manelistul i-a dedicat fetei sale câteva versuri în semn de mulţumire pentru bucuria pe care i-a făcut-o. "Pe aşa mare ninsoare, astăzi am primit încă o binecuvântare. Familia este fericită, Betty a devenit mămică. E fetiţa mea iubită", a scris acesta în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe pagina unui site de socializare.
Betty îi calcă pe urme lui Sorinel Puştiu şi mamei sale, Geanina, cei doi căsătorindu-se de tineri şi având-o pe Beatrice încă de când manelistul împlinise 19 ani. De atldel, Sorinel Puştiu are o a doua fetiţă, axctualmente mătuşa a doi băieţei, cu doar doi ani mai mare decât primul copil al lui Betty.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate