Un manelist celebru și-a aurit instrumentele! A cheltuit o sumă uriașă pentru ”fița fițelor”

Ali Sultanul este un manelist celebru la noi, succesul lui fiind asigurat de felul în care reușește să cânte la tarabane.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Cum felul de a face show când vine vorba de petreceri este unul care i-a adus celebritatea și, normal, o groază de bani, Ali Sultanul a decis să facă un gest cât se poate de extravagant.

Citeste si: Un manelist celebru și-a făcut implant de păr și acum nu-l mai recunoaște nimeni! Cum arată Mihăiță Piticu după ce a ”întinerit” cu 10 ani

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Simina? „Inconștiento, ai fost mireasă, dar tu, de fapt...”

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” s-a tatuat. Cu gândul la cine și-a făcut tatuajul

Mai exact, Ali Sultanul și-a cheltuit o bună parte din economii pentru un gest care, cu siguranță, va fi copiat și de alți maneliști. Ca să arate că își permite și că este cu totul și cu totul special, Ali Sultanul și-a aurit tarabanele, lăsându-i pe toți cei din jur mască când îl văd la eveniemnte mondene. ”A băgat 60.000 de euro ca să își faca tarabanele din aur. El este foarte bogat, dar să plachezi intrumentele cu aur de 22k este deja ceva ce depășește imaginația”, ne-a spus unul dintre prietenii apropiați ai celebrului manelist.

fara descriere

Mai mult decât atât, Ali Sultanul este decis să nu se oprească aici. Mai exact, manelistul vrea să investească în auritul intrumentelor o sumă care ar putea ajunge la 300.000 de euro pentru o întreagă formație de muzică de petrecere, urmând ca la evenimente să se prezinte... strălucitor.

fara descriere

Cine e Ali Sultanul?

Ali Sultanul, pe numele său real Ali Dumitrașcu, s-a născut pe data de 29.03.1985 în București, Celebritatea a cunoscut-o cu piesa ”Sunt bine”, iar în ultima perioadă a lansat tot felul de melodii la care a apelat la cele mai cunoscute dansatoare din lumea manelelor pentru a-și asigura succesul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate