Vedete

Un manelist, făcut praf pe Facebook după ce și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni

Tzanca Uraganul este unul dintre maneliștii de la noi care s-a afirmat mai mult prin scandaluri decât prin muzică în ultima vreme.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

După ce, acum câțiva ani, s-a lăudat că s-ar fi iubit cu actuala soție a lui Nicolae Guță, provocând un scandal uriaș în lumea manelelor, acum, Tzanca Uraganul, pe numele lui real Andrei Velcu, a recidivat.

Citeste si: Scandal pe Aeroportul Otopeni! Tzanka Uraganul și formația lui, opriți la porțile de control

Citeste si: Un manelist celebru s-a trezit că bolidul său a fost blocat într-o parcare la mall! "Tzanka Uraganul” a făcut haz de necaz

Citeste si: S-a desemnat "urmasul" lui Salam! Nu e Tzanca Uraganul! Regele manelelor va fi inlocuit la nunti de 3 interpreti

Dovedind că nu dă doi bani pe legislația rutieră și că nu este interesat de respectul în trafic, Tzanca Uraganul a devenit subiectul unor postări cât se poate de controversate pe Facebook. Mai exact, mașina de multe zeci de mii de euro pe care o deține manelistul a fost parcată pe trecerea de pietoni. Nu, nu doar un pic, nu cât să nu încurce pe nimeni, ci pe întreaga trecere. Pe lung, ca să fim expliciți, nu pe lat, portbagajul limuzinei ajungând până la aproape de a doua bandă a șoselei.

Evident, postarea cu pricina a provocat vii dezbateri pe grupurile de Facebook dedicate șoferilor mai puțin ”înzestrați”, majoritatea cometariilor fiind imposibil de reprodus, Tzanca Uraganul fiind făcut praf de cei care au văzut cât de mult respect are când vine vorba de trafic.

Tzanca Uraganul a avut probleme cu Fiscul

Acum doi ani, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), în lupta cu maneliștii, l-a ”atacat” pe Tzanca Uraganul. Mai exact, achiziția unei mașini de 140.000 euro cu care a rupt gura târgului și live-urile de la nunți postate de cel mai în vogă manelist al acelui moment, Andrei Velcu, alias Tzanka Uraganul, i-a motivat pe inspectori să-l verifice pentru a stabili dacă banii și bunurile pe care le deține provin din surse legale și dacă s-a plătit vreun impozit pentru ele. Solistul, a cărui activitate a fost catalogată drept una de risc fiscal ridicat, și-a vărsat oful în rândul prietenilor săi căci a fost ”descotorosit” de ceva bani lichizi pe care nu i-a putut justifica și pe care acum îi vrea înapoi. Iar acesta nu este singurul scandal cu Tzanca Uraganul, acesta lăudându-se, acum ceva vreme, că s-a iubit cu Cristina Guță.

Galerie foto