Un mare actor din România, în pericol din cauza COVID-19. Mărturii sfâșietoare: „Suntem puși pe lista de exterminare”

Unul dintre cei mai mari actori de comedie din România se află în mare pericol din cauza virusului COVID-19. Este vorba despre Jean Paler, care în urmă cu aproape un an a fost operat pe cord deschis.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Un mare actor din România, în mare pericol din cauza COVID-19. Mărturii sfâșietoare: „Suntem puși pe lista de exterminare”
Jean Paler

Jean Paler, în pericol din cauza virusului COVID-19

Jean Paler de află în grupul de mare risc din cauza pandemiei de coronavirus. Îndrăgitul actor este chinut de problemele cu inima și se descurcă destul de greu cu cheltuielile pentru medicamente. Acesta a vorbit despre pericolul în care de află din cauza pandemiei de coronavirus care face mii de victime în fiecare zi la nivel mondial.


In articol:

„Sunt pensionar și am 67 de ani. Vă întreb, pe ce principii s-a dat legea ca cei trecuți de 65 de ani să stea în casă și au voie doar 2 ore (11.00-13.00) să iasă din casă? Covid-19 ăsta are limită de vârstă? Pe ăla de 64 de ani sau mai tânăr nu-l ia? Căci din declarațiile și tot ce arată la televiziuni sunt de toate vârstele îmbolnaviți cu COVID-19. Deci, care e criteriul de vârstă fixă de 65 ani și peste?

Apoi, dacă sunt singur și nu am pe nimeni, bolnav cardiac cronic (ultim grad) am nevoie de alimente, de medicamente, pe care trebuie să le cumpăr, nu pot coborî sa le iau, făcând foamea și ducând lipsa strictului necesar decât așteptând ca pușcăriașii ora de ieșire la aer. Cine a gândit această lege, înainte de a o pune în practică, nu s-a gândit la cei neajutorați”, a declarat Jean Paler pentru click.ro.

În același timp, actorul se declară nemulțumit de faptul că marile magazine și farmaciile au scumpit prețurile tocmai în această perioadă. Se pare că actorul nu se descurcă cu banii în această perioadă critică, în condițiile în care doar tratamentul îl costă 1.000 de lei, iar pensia lui este de 940 de lei. 

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Cea mai TRISTĂ imagine din timpul pandemiei: polițiștii păzesc cimitirul pentru ca românii să nu-și poată jeli morții

Citeste si: Saptamana Patimilor: Joia Mare, ziua in care a avut loc Cina cea de Taina

Citeste si: Un veteran de război de 99 de ani s-a vindecat de coronavirus! A părăsit spitalul în ropotele de aplauze ale cadrelor medicale

„Suntem pensionari și puși pe lista de exterminare”

“S-a dat altă lege, să purtăm mască, să ne dezinfectăm cu spirt și altele. Ce-i cu bișnița din farmacii, cu prețurile de la 18 până la 25 de lei sticla de spirt, de 500 ml, era 5 lei înainte. O mască chirurgicală se vinde cu 8 lei și ajunge și la 30 de lei. Vă întreb, pe voi, care controlați soarta acestei țări și suflarea care a mai rămas în ea, ce măsuri de ajutorare ați luat?

Am pensie de 940 lei, medicamentele mă costă, ca să pot trăi, de azi pe mâine, 1.000 de lei. Oare îmi permit să cumpăr dezinfectant și masca pe care ne obligați să o purtăm? Din ce bani? Mi-am spart ochelarii de vedere și trebuie să merg să-mi fac ochelari, nu mă încadrez în legile lor. Stau orb în casă. Între 11.00 și 13.00 nu mi poate rezolva nimeni.

Atunci ce voi face, voi plăti amendă că nu am dreptul să circul, că am peste 65 de ani. Dacă-mi fac o pancartă pe care scriu ce mă doare și ies în stradă, mă arestează și mă și amendează. Suntem pensionari și puși pe lista de exterminare”, a mai spus actorul.

Urmatorul articol
Citește și:

Simona Gherghe este în culmea fericirii. A făcut totul public în urmă cu puțin timp. VIDEO emoționant

Femeie din Lugoj, depistată cu coronavirus după ce a fost tratată de o asistentă infectată! „Celelalte așteaptă cu sufletul la gură rezultatul”

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Carmen Grebenișan și Florin Ristei nu-și mai pot ascunde relația. Iată dovada

Primarul din Măureni, strigăt de disperare după moartea suspectă a asistentei: „Murim cu toții?! E jale, nu s-a dispus nicio măsură!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies