Un medic de la spitalul din Deva își strigă disperarea: „Virusul s-a răspândit peste tot. E ceva de groază. Suntem speriați”

Diana Căprărin este medic la Spitalul Județean Deva, dar se află internată la Timișoara de sâmbătă, după ce a fost depistată cu COVID-19. Femeia face dezvăluiri cutremurătoare.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Un medic de la spitalul din Deva își strigă disperarea: „Virusul s-a răspândit peste tot. E ceva de groază. Suntem speriați”
izoleta

Virusul s-a răspândit în tot spitalul, pentru că nu am fost protejați”

Medicul Diana Căprărin, șefa sindicatului medicilor din unitatea de la Deva, s-a aflat printre personalul medical de primă linie, la ATI, iar din nefericire, a fost infectată cu temutul corpnavirus. Internată la Timișoara, femeia face mărturisiri șocante.  


In articol:

„Virusul s-a răspândit în tot spitalul din Deva, pentru că n-am fost protejați. E ceva de groază! Colegii plâng, sunt speriați, suntem și noi oameni. Am beneficiat de foarte puține materiale de protecție la început, în urmă cu o săptămână-zece zile, iar echipamente au început să apară abia când curgeau posibilele cazuri de COVID-19.

Dar a existat o perioadă critică în care virusul s-a răspândit în tot spitalul, pentru că n-am fost protejați corespunzător. Au existat acuzații că n-am purtat echipamente. Păi, cum, dacă nu le ai? Dacă vine un caz pozitiv clar, cu ce te duci?”, a povestit medicul.

Citeste si: Ea este Crina, șoferița de TIR care le duce alimentele italienilor din focarele de coronavirus: „Eu îmi fac munca aşa cum am făcut-o şi până acum”

Citeste si: Tragediile se țin lanț în viața lui Florin Călinescu. Criza provocată de coronavirus l-a lovit puternic. Actorul s-a văzut nevoit să...

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Martin Tudor avea probleme cardiace de acum 16 ani! La un control s-a descoperit că are inima mărită, dar medicii l-au lăsat să plece cu Steaua în cantonament! Fostul portar a făcut infarct la 43 de ani!

Majoritatea medicilor și asistenților medicali de la spitalul din Deva au rămas blocați în unitatea medicală. Spitalul a intrat în carantină pentru două săptămâni, cu tot cu medici și pacienți.

Diana Căprărin povestește teama pe care o simt toți cei care au fost nevoiți să rămână în spital, departe de familiile lor și fără să știe ce urmează să se întâmple.

„E ceva de groază acum. Abia au început să-i testeze pe o parte dintre colegii care au rămas închiși în spital, unii plâng, pur și simplu! Sunt închiși acolo și nu li se dă drumul să iasă!”, a mai spus dr. Diana Căprărin.

Un medic de la spitalul din Deva își strigă disperarea: „Virusul s-a răspândit peste tot. E ceva de groază. Suntem speriați”
Diana Căprărin

La rândul ei, Bianca Glodean, medic primar interne, adjuncta Dianei Căprărin la sindicatul din Spitalul Deva, a spus în ce condiții au stat medicii. 

„Necazul mare a fost că nu au existat combinezoane, măști FFP3. De acum vreo două săptămâni am utilizat, e drept, măscuțele clasice, mănuși, botoșei și halate de vizitator, pe care le-am oprit pentru noi”, informează Libertatea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Răzvan Botezatu, în șoc! "Fostul meu iubit a fost testat pozitiv cu COVID-19! Nu știu ce să fac, am emoții uriașe.... Dacă o pățesc”

Cercetătorii avertizează. Așa se transmite virusul COVID-19 în comunități. Nimeni nu și-ar fi imaginat asta până acum

Otilia Bilionera este disperată după ce Suceava a fost închisă! ”Mama...”

O româncă însărcinată, rămasă pe străzi în Italia, își strigă durerea: „Nu am bani de mâncare! Vreau acasă”

Nicolae și-a ucis în bătaie iubita! Florentina s-a stins din viață, iar ucigașul a ajuns la un spital de psihiatrie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies