Un nou caz de dispariție. Doi părinți din Cluj își caută cu disperare fetița de 13 ani de mai bine de 12 ore

Un nou caz de dispariție a fost înregistrat, de această dată în Cluj. O fetiță de 13 ani și unchiul ei de 27 de ani au dispărut de acasă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

O fetiță de 13 ani a dispărut de mai bine de 12 ore și părinții ei o caută cu disperare.

Citeste si: Leo Iorga a așteptat 40 de minute să vină ambulanța! Fiul lui a transmis un mesaj dur: „Poate cineva de la 112 o să vadă asta și o să se simtă...”

Citeste si: David i-a emoționat pe toți cei prezenți la reînhumarea Reginei  Elena! Cine este băiatul care a venit cu flori la mormânt

Citeste si: Mesajul cutremurător al familiei Șărămăt! Asistenții maternali Mariana și Vasile s-au filmat cu lacrimi în ochi: ”Sorina, sora ta nu vrea să meargă la școală fără tine! De ziua ei se aștepta s-o suni!” VIDEO EXCLUSIV

Un nou caz de dispariție. Doi părinți din Cluj își caută cu disperare fetița de 13 ani

Fata a plecat la magazin și nu s-a mai întors acasă. De atunci, părinții o caută cu disperareși au făcut un apel către cei care o cunosc și au vazut-o prin oraș.

Fata de 13 ani a fost văzută pentru ultima dată alături de unchiul său, în vârstă de 27 de ani, care la rândul său este dat dispărut.

fara descriere

Rudele au anunțat autoritățile și la căutările pentru cei doi participă zeci de polițiști și jandarmi, dar nu s-a aflat nimic până în acest moment.
Polițiștii cer ajutorul populației și au anunțat că fata purta pantaloni negri cu dungi gri, un tricou negru cu imprimeu cu flori și pantofi sport, la momentul dispariției.

Fata are 150 de centimetri înălțime, 45-50 de kilograme, păr șaten și ochi căprui, informează Mediafax. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate