Stiri

Un nou caz revoltător! O femeie a murit după ce a fost plimbată printre spitale!

Un caz revoltător s-a înregistrat la Spitalul Municipal din Calafat, Dolj, unde o femeie s-a stins din viaţă cu zile, după cum susţine fiul ei, care a mărturisit că mama lui a fost plimbată printre spitale timp de trei zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Un nou caz revoltător! O femeie a murit după ce a fost plimbată printre spitale!
Femeia în vârstă de 69 de ani, care se confrunta cu afecţiuni cardiace, a fost transportată cu o ambulanţă, în data de 10 ianuarie, la spitalul din Calafat, după ce s-a plâns familiei că nu se simte bine. A plecat pe picioarele ei, dar s-a plâns că respiră greu. Ulterior, medicii au examinat-o, au diagnosticat-o cu insuficienţă cardiacă, şi au decis să o transfere la Craiova. Aici au ţinut-o până a doua zi la monitorizare şi au decis să o retrimită la Calafat.
 
„A spus că nu e de competenţa lor şi că o dă înapoi la Calafat să vină cu diagnostic. ÎI zic, doamnă la Calafat nu sunt condiţiile dumneavoastră, să-i faceţi un tomograf, să-i faceţi investigaţii, spuneţi-mi şi mie ce are mama mea. Nu are nimica, o trimitem, o dăm înapoi şi a luat foc pe mine”, a declarat Aurel Popescu, fiul femeii, care a decedat în o zi mai târziu după ce a revenit la Calafat.
 „În cursul nopţii de 12 spre 13, starea s-a agravat brusc, fiind solicitat medicul de gardă care a indicat transferul acesteia către spitalul Craiova, fiul acesteia refuzând şi solicitând externarea la cerere”, a spus Nelu Florescu, purtător de cuvânt al Spitalului Calafat.
 
Familia a contactat, miercuri, un avocat pentru a depune plângere împotriva medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune