Un nou-născut a fost diagnosticat cu coronavirus! Este cel mai tânăr pacient testat pozitiv

Un nou-născut din Marea Britanie a fost diagnosticat cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un nou-născut a fost diagnosticat cu coronavirus! Este cel mai tânăr pacient testat pozitiv


In articol:

Un nou-născut din Londra, Marea Britanie, are coronavirus. Bebelișul a fost diagnosticat la puțin timp după ce a venit pe lume și este cel mai tânăr pacient din lume.

Mama bebelușului, suspectă de pneumonie, a ajuns la spital și a fost testată pentru coronavirus. Medicii au confirmat că femeia a fost infectată cu virusul COVID-19. La scurt timp după ce a fost testată pozitiv, ea a adus pe lume un copil.

Bebelușul a fost testat la doar câteva minute după ce a venit pe lume și a primit și el diagnosticul care a înfiorat o lume întreaga. Momentan, este tratat la spitalul North Middlesex, relatează The Telegraph.

Citeste si: Prezentatoarea TV, în carantină. Sonia Ionescu a intrat în contact cu un invitat care a fost diagnosticat cu Covid-19

Citeste si: Program mall. Mai multe mall-uri din Bucureşti şi din ţară îşi reduc programul de lucru din cauza pandemiei de coronavirus! Cum vor funcționa

Citeste si: Mesajul emoționant al unei românce stabilite în Italia! Coronavirusul a pus stăpânire pe oameni! ”Totul este deja scris! Suntem ingenunchiati”!

Un nou-născut a fost diagnosticat cu coronavirus! Este cel mai tânăr pacient testat pozitiv

Specialiștii nu au mai întâlnit un pacient atât de tânăr diagnosticat cu coronavirus

De când au apărut cazurile de persoane infectate cu coronavirus nu a mai apărut niciun nou-născut care să fie testat pozitiv. Momentan, nu se știe dacă virusul i-a fost transmis bebelușului înainte de a fi născut sau dacă l-a luat de la mama lui în timpul nașterii. Specialiștii încearcă să afle mai multe detalii și fac studii pentru a descoperi care sunt circumstanțele în care virusul a fost transmis de la mamă la copil.

Femeia care s-a vindecat de coronavirus a povestit ce simțea în organism atunci când era infectată

Bridget Wilkins a mers în Australia, la nunta unei prietene. În drum spre destinație, aceasta a trebuit să schimbe avionul în Singapore. Pe aeroportul din Bribane, Bridget Wilkins a fost testată și trimisă de urgență la spital. După câteva ore, rezultatele au venit, iar Bridget a fost confirmată cu coronavirus. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a vorbit fără rețineri despre ce simți atunci când ești infectat cu acest virus și i-a îndemnat pe oameni să nu se panicheze.

Un nou-născut a fost diagnosticat cu coronavirus! Este cel mai tânăr pacient testat pozitiv

„Nu am simțit nimic ieșit din comun: dureri de cap, oboseală, durere în gât. Dacă nu aș fi făcut testul, aș fi crezut că simt efectele diferenței de fus orar. E multă panică și multă isterie din cauza coronavirusului. Este bine că se vorește despre asta, e un lucru serios, mai ales pentru persoanele în vârstă sau care au alte afecțiuni. Dar cred că trebuie să ne calmăm, pentru că în majoritatea cazurilor e doar o răceală mai lungă de care putem să scăpăm”, a povestit Bridget.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate