Un nou studiu israelian în legătură cu vaccinul Pfizer. Posibil pericol pentru sănătate?!

Un nou studiu israelian ar sugera că vaccinarea cu serul Pfizer poate provoca o boală rară a sângelui.

Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Oamenii de știință din Israel au dezvoltat o nouă ipoteză în ceea ce privește vaccinarea cu serul Pfizer. Studiul sugerează că vaccinarea anti-Covid-19 cu Pfizer ar provoca o afecțiune rară a sângelui, numită purpură trombotică trombocitopenică (TTP).

Cu toate acestea, medicii de la "The Jerusalem Post" au declarat că studiul nu are încă suficiente date. Mai mult, aceștia recomandă în continuare vaccinarea  populației.

Citeste si: Avertismentul medicilor în ceea ce privește tulpina delta! Unde există cel mai mare risc de infectare: „Este de 60 de ori mai contagioasă”

Conform Institutului Național de Sănătate din Israel, cheagurile formate în boala numită purpură trombotică trombocitopenică pot limita sau chiar bloca fluxul de sânge bogat în oxigen, către organele cele mai importante, precum creierul, inima sau rinichii. Astfel, pacienții pot dezvolta grave probleme de sănătate.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Mai mulți pacienți diagnosticași cu TPP după vaccinare

Cercetătorii de la Institutul de Hematologie din cadrul Centrului Medical Shamir au sesizat această creștere alarmantă cu privire la numărul de cazuri de TPP în rândul populației.

Așadar, dacă înainte de vaccinare erau diagnosticate 2-3 cazuri pe an în Israel, după deschiderea campaniei de vaccinare s-a ajuns la 4 cazuri de TPP pe lună.

covid2jpg.jpg

Medicii au declarat că există o legătură cronologică între vaccinarea unei persoane și apariția simptomelor de TPP.

Citeste si: Schema de tratament anti-COVID a Flaviei Groșan, confirmată de experții din Marea Britanie. La ce concluzie s-a ajuns Ministerul Sănătății din Israel evaluează acest nou studiu, iar până când toate datele vor fi complete, medicii nu au voie să acorde interviuri presei.

Studiul nu trebuie să influențeze decizia vaccinării

Un purtător de cuvânt de la Spitalul din Israel a declarat că acest studiu nu trebuie să determine oamenii să renunțe la vaccinare. Totodată, acesta i-a încurajat să meargă într-un număr cât mai mare la centrul de vaccinare pentru a se imuniza împotriva noului coronavirus.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Schema de tratament anti-COVID a Flaviei Groșan, confirmată de experții din Marea Britanie. La ce concluzie s-a ajuns

Eficiența vaccinurilor anti-COVID produse de China, pusă la îndoială! Au apărut cazuri de îmbolnăvire la cei imunizați cu cele doua seruri

Coronavirus România! Numărul de cazuri de COVID-19 rămâne în continuare scăzut

Horoscop Zilnic Luni 25 Octombrie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Schimbare totală pentru pensii! Se întâmplă de luni, 25 octombrie. Ce trebuie să știe pensionarii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies