Un om al strazii a gasit doua pistoale din Primul Razboi Mondial intr-un tomberon!

Doua pistoale ce dateaza din Primul Razboi Mondial au fost gasite in Pitesti de un om al strazii care cauta mancare intr-un tomberon.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierePolitia a marturisit ca omul a pus cele doua arme de foc intr-o punga si apoi le-a predat la sectie.

"Este un bărbat care căuta pet-uri şi resturi alimentare într-un tomberon amplasat în zona pieţei Ceair din Piteşti, iar la un moment dat a dat peste o sacoşă pe care a scos-o de sub resturile aruncate şi a aşezat-o pe trotuar, a desfăcut-o şi a constatat că în pungă erau două pistoale. Ulterior, a dus sacoşa la sediul Poliţiei Locale Piteşti, iar poliţiştii au sesizat compartimentul Arme şi Muniţii din cadrul Poliţiei Judeţene. Noi am ridicat pistoalele în vederea expertizării, armele sunt acoperite cu un strat gros de rugină, sunt vizibil afectate de trecerea timpului, s-au început imediat verificări. Armele provin, se pare, din Primul Război Mondial", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu, citat de Realitatea.net.

Politia il cauta acum pe posesorul lor care ar putea fi amendat pentru ca nu a predat pistoalele si le-a aruncat la gunoi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate