Un pensionar de 87 de ani din Alba și-a donat toate economiile unui spital

Un bătrân din Cugir, județul Alba, și-a donat toată averea spitalului din oraș.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Gest demn de tot respectul. Un bătrân ieșit la pensie în vârstă de 87 de ani a hotărât să își doneze banii strânși de-o viață unui spital.
Ionescu Mircea are 87 de ani și a muncit toată viața lui la uzina Mecanică Cugir.
În contextul crizei declanșate de pandemie, bătrânul a decis să doneze 10.000 de lei spitalului din oraș, încurajându-i pe oameni să fie solidari în această perioadă.

Citeste si: Monica Tatoiu se întoarce acasă după 10 săptămâni de izolare pe o insulă ”Mă pot apuca de procese”

 

Pensionarul își dorește să ajute statul

Citeste si: Numărul deceselor din România continuă să crească. Veste proastă pentru români

 

 

"Mă numesc Ionescu Mircea. Am 87 de ani. Sunt de 70 de ani în Cugir. Am lucrat la Uzina Mecanică. Am avut soția bolnavă, a fost internată în multe spitale și centre de recuperare din țară. Ne-a ajutat foarte mult statul și pentru asta noi trebuie să îl mulțumims statului, să ajutăm la necaz. Statul suntem noi", a explicat pensionarul care a impresionat întreaga țară.

”Zilele trecute am fost sunat de un pensionar din Cugir care si-a manifestat dorinta de a dona suma 10.000 RON pentru echipamente destinate luptei împotriva coronavirusului, doar să îl ajutam cu actele bancare.

Astazi s-a efectuat transferul și doresc să îi MULTUMESC public în numele celor care vor beneficia. MULȚUMIRI tuturor celor care au sprijinit cu diverse sume activitatea personalului medical din Spital. RESPECT!” a transmis pe contul său de Facebook, primarul localității, Adrian Teban.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate