Un preot din Italia, infectat cu coronavirus, și-a dat viața pentru un pacient mai tânăr! Vestea despre gestul lui a făcut înconjurul lumii

Un preot din Italia și-a dat viața pentru un alt pacine infectat cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un preot catolic din Italia și-a dat viața pentru a salva o altă persoană. Bărbatul fusese diagnosticat cu coronavirus și a renunțat la aparatul de ventilație mecanică, în favoarea unui pacient mai tânăr.

Giuseppe Berardelli, în vârstă de 72 de ani,  a murit, dar gestul lui a ajuns în primele pagini ale presei. A renunțat la aparatul care îl ajuta să respire, deși nici măcar nu îl cunoștea pe bărbatul căruia i-a salvat viața. Omul domnului a muri într-un spital din Bergamo, conform araberara.it.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la tribunal cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Pariul pus de fostul soț al vedetei: vine de la Londra deși s-au închis granițele EXCLUSIV

Citeste si: Oamenii de știință au descoperit 40 de mutații ale coronavirusului

Oamenii de știință au descoperit 40 de mutații ale coronavirusului

Mutațiile au fost descoperite analizând mai mulți pacienți cu COVID-19 din Islanda, unde până în prezent au fost raportate aproape 600 de cazuri, relatează Daily Mail.

Folosind secvențierea genetică, cercetătorii au identificat câte mutații a acumulat virusul. Aceste variante genetice pot acționa ca amprente ale virusului și pot indica de unde a apărut. Pe măsură ce evoluează, virusurile acumulează mutații pe măsură ce evoluează, ceea ce poate sau nu să le determine să se comporte în moduri diferite. Oamenii de știință din islanda susțin că animalele au avut aces virus ani de zile înainte de a ajunge la oameni.

„Am găsit o persoană care avea un amestec de virusuri, virusul de dinainte de mutație și de după. Au fost găsiți viruși din Austria și un un alt tip din partea persoanelor care au fost infectate în Italia. Există un al treilea tip de virus găsit la persoanele infectate în Anglia. Șapte persoane au participat la același meci de fotbal”, a declarat Kári Stefánsson, directorul DeCode Genetics, pentru sursa citată.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate