Un preot și soția lui au murit la interval de câteva zile, după ce s-au infectat cu coronavirus! Ultima predică de pe patul de spital: „Vaccinaţi-vă!”

Doi copii, unul de 7 și altul de 21 de ani, au rămas orfani de ambii părinți în doar trei zile!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Virusul SARS-CoV-2 a destrămat o familie! Totul s-a întâmplat după ce preotul dintr-o localitate din Dolj și soția lui s-au infectat cu coronavirus. Ambii erau nevaccinați anti-COVID, iar din momentul în care s-au îmbolnăvit a început calvarul pentru ei.

Au ajuns la spital în stare gravă, iar în ciuda eforturilor medicilor de a le salva viața ambii au pierdut lupta cu boala la interval de câteva zile. În urma lor nu a rămas doar durere și multe lacrimi, ci și doi copii orfani, unul de 21 de ani și altul în vârstă de 7 ani. 

Preotul Aurel Dolea

Preotul Aurel Dolea

[Sursa foto: Facebook]

Familie destrămată din cauza coronavirusului

Preotul Aurel Dolea și preoteasa Larisa Claudia Dolea aveam ambii 46 de ani și nu se imunizaseră împotriva virusului SARS-CoV-2. Credincioșii din sat au numai cuvinte de laudă la adresa lor și spun că erau niște oameni deosebiți, gata oricând să le dea celor în nevoie o mână de ajutor. Doar că pe ei nu a mai avut cine să-i ajute în lupta contra COVID-19. 

După ce s-au infecat cu coronavirus, preotul a fost internat la un spital din Băilești, însă starea sa de sănătate se degrada vizibil, așa că medicii au

luat decizia de a-l transfera la Institutul Marius Nasta din Capitală. Din nefericire, nici aici cadrele medicale nu au putut să-l ajute prea mult. Luni, 18 octombrie, Aurel Dolea și-a dat ultima suflare pe patul de spital. La doar două zile, preoteasa a pierdut și ea lupta cu boala la Spitalul din Caracal. 

Enoriașii l-au sunat constant pe preot, pentru a afla ultimele detalii despre starea sa de sănătate.

Ultima predică a lui Aurel Dolea a fost un îndemn la vaccinare. 

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

Citeste si: Klaus Iohannis trage un nou semnal de alarmă! Șeful statului îndeamnă la vaccinare: „Vorbim despre o catastrofă”

„I-am tot sunat, îi sunam pe rând să vedem cum se simt.

Ultimele cuvinte ale preotului au fost că regretă că nu s-a vaccinat. Ştia că va muri. ”Voi pleca! Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă! Vaccinaţi-vă” asta ne spunea. Este groaznic ce s-a întâmplat, groaznic", au povestit mai mulți săteni. 

Preotul Aurel Dolea și băieții săi

Preotul Aurel Dolea și băieții săi

[Sursa foto: Facebook]

Mesajul fiului cel mare al preotului 

Pe rețelele de socializare, Marius Dolea, fiul în vârstă de 21 de ani al celor doi, a postat un mesaj plin de durere în memoria părinților săi care au murit răpuși de coronavirus. 

Citeste si: Bilanț coronavirus, 23 octombrie 2021! Numărul deceselor cauzate de COVID-19 rămâne ridicat

„Dumnezeu să vă ierte, scumpii mei părinţi dragi şi iubiţi, m-aţi lăsat amîndoi şi aţi plecat grăbiţi în grădină Domnului în ceruri. Regrete eterne, aţi lăsat în inima mea şi a fratelui meu un gol nemăsurabil, nu vă vom uita niciodată şi cu cinste şi slavă vom pomeni numele vostru", a scris Marius Dolea.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

S-a hotărât! Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat noi de restricții, care vor intra în vigoare de luni. Masca de protecție va fi obligatorie peste tot

Bilanț coronavirus, 22 octombrie 2021! S-au înregistrat peste 15.000 de cazuri noi de COVID-19

Rămân sau nu închise școlile după vacanța de două săptămâni?! Raed Arafat, explicații: „Nu există nicio garanţie”

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies