Un român a devenit milionar în SUA la nici 20 de ani! Vezi cum a făcut avere Sebastian Dobrincu!

Nu mai e un secret că un român a devenit milionar în SUA la nici 20 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

“Silicon Valley ar putea avea circa 5.000 de antreprenori cu averi de milioane de dolari până la finele acestui an, potrivit raportului Yahoo! Finance, citat de Forbes US. Iar unul dintre cei mai tineri milionari din această zonă este românul Sebastian Dobrincu (20 de ani). La 17 ani, Sebastian Dobrincu îşi lansa primul său startup în Statele Unite, care în mai puţin de un an a ajuns să facă vânzări de peste 1 milion de dolari.”, a relatat startupcafe.ro. (vezi cu ce milionar se iubeşte nepoata prinţesei Diana)

Citeste si: Uluitor! O moldoveancă a moștenit 3 milioane de euro de la italianul de care a avut grijă

Citeste si: Ea este prezentatoarea tv care îl plânge pe Florian Walter! Rebecca a fost căsătorită cu afaceristul, cu care are doi copii FOTO

Citeste si: Moise Guran s-a redresat spectaculos în afaceri! Vezi cum a scăpat de aproape toate datoriile şi câţi bani a câştigat!

Un român a devenit milionar în SUA la nici 20 de ani: "Firma lui lucrează cu vedete precum Justin Bieber"

“Firma lui lucrează cu vedete precum Justin Bieber, sau companii precum McDonalds. Doi ani mai târziu, a trecut la următorul nivel, cel de investitor şi caută noi startup-uri pe care să le finanţeze. Este pasionat de programare şi IT încă de foarte mic. La 11 ani Sebastian Dobrincu făcea site-uri pentru companii americane, iar cinci ani mai târziu s-a întâlnit cu câteva dintre cele mai mari nume din tehnologie, Tim Cook (CEO Apple) şi Mark Zuckerberg (CEO Facebook). Imediat după aceste întâlniri a apărut ideea de a-şi lansa propria firma. Şi a creat Storyheap – o platformă care analizează datele conturilor de Instagram şi Snapchat şi este folosită chiar şi de vedete sau firme importante. În prezent, Storyheap are peste 15 milioane de utilizatori”, s-a mai scris despre Sebastian Dobrincu.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate