Un român înarmat a terorizat angajații unui bar din Italia

Angajații unui bar din Sarezzo, Italia, au trăit momente șocante când un român a intrat înarmat și a jefuit localul.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

 


In articol:

Un român înarmat a terorizat angjații unui bar din Italia

Românul a intrat într-un bar unde a făcut consumație, iar când a vent momentul să achite, acesta s-a scuzat și a explicat că trebuie să meargă să scoată bani. Momentele de groază au avut loc după ce acesta s-a întors înarmat.

Tânărul de 27 de ani a ieşit din bar, însă în loc să scoată bani, a mers pe o stradă din apropiere unde îşi lăsase nişte haine de schimb, și-a pus pe faţă o mască de schi, s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie şi s-a întors în local. Românul a ameninţat o barmaniță din bar că o va omorî pe loc dacă nu-i dă toate încasările. Îngrozită, femeia reuşit să scape de atacator prin ieșirea din spate, și a fugit să-i ceară ajutor patrounului, ce locuia laetajul superior barului. Acesta a sunat imediat la carabinieri.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu amanta soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Citeste si: Accident grav între Amzacea și Pecineaga: un tânăr a murit iar altul se află la spital

Citeste si: Nicole Cherry, rana pe silicoane. Ce spune artista despre drama prin care a trecut

Un român înarmat a terorizat angjații unui bar din Italia

Românul a fost arestat pe loc 

Românul nu a plecat cu mâinile goale, reușind să fure borseta barmaniţei ce nu conținea mai mult de 50 de euro, plus mai multe lozuri în valoare de 600 de euro. La faţa locului au ajuns în scurt timp carabinierii.

Imediat ajunși la fața locului, carabinierii au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere. După câteva minute de la jaf, românul s-a întors în bar, însă purtând hainele de dinaintea spargerii, dorind să achite consumația.

"El e. L-am văzut când şi-a schimbat hainele", le-a spus carabinierilor unul dintre martori. Românul a fost pe loc încătuşat. În decursul următoarelor ore, carabinierii au găsit borseta cu bani şi lozurile furate, dar şi hainele cu care tânărul se schimbase atunci când a comis jaful.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate