Un senator scoate lumea în stradă după închiderea restaurantelor din București! George Simion: ”E timpul pentru proteste”

George Simion, liderul AUR, cheamă lumea în stradă după decizia autorităților de a localurilor, cafenelelor și parțial a școlilor.

George Simion
Autor: Radu Constantin

In articol:

Parlamentarul George Simion, liderul AUR, cere oamenilor să iasă în stradă după ce autoritățile au decis închiderea localurilor și parțial a școlilor.

Capitala a intrat ieri în scenariul roșu din cauza înmulțirii cazurilor de COVID-19.

George Simion: ”Alții decid în numele românilor”

”Din nou scenariu roșu! Restaurantele și școlile se închid în București, Timiș și alte zone. Nici măcăr nu se poate respinge starea de alertă și aceste scenarii în Parlament. Alții decid în numele românilor. E timpul pentru proteste!”, a scris George Simion pe contul lui de socializare.

Comitetul Minicipiului București pentru Situații de Urgență a anunțat ieri că restaurantele la interior, teatrele, cinematografele, sălile de noroc, cafenelele și cluburile se vor închide pentru următoarele 14 zile.

Citeste si: Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Persoanele care vin din aceste zone intră în carantină

Se închid școlile?

În ceea ce privește unitățile de învățământ, participarea la ore se va desfășura după următorul program:

Cu prezență fizică:

 

  • - Toți preșcolarii și elevii din învățământul primar
  • - Elevii din anii terminali: clasa a VIII-a. A XII-a și a XIII-a.

 

Participare online:

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

 

  • - Elevii celorlalți ani de studiu.

 

Este permisă organizarea cu prezență fizică în unitățile de învățământ a următoarelor activități:

 

  • - Simulările examenelor naționale și a examenelor pentru anii terminali
  • - Evaluările naționale
  • - Orele remediale pentru toate clasele.

 

Ordinul a intrat în vigoare noapte trecută, de la ora 00:00.

Citeste si: George Simion, revoltat pe autoritățile din România! Ce lovitură pregătește liderul AUR în ziua de Paște: „Le refuzăm dictatura!”

Aproape 850.000 de români infectați cu noul coronavirus

Ieri, pe teritoriul României au fost confirmate 3.288 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, la 13.079 de teste RT-PCR și 5.086 de teste rapide antigenice. Bucureștiul a ajuns la o rată de infectare de 3,19 de cazuri la mia de locuitori iar Ilfov a ajuns la 3,76 la mia de locuitori. Cea mai mare rată de infectare este în Timiș, acolo unde sunt 5,60 de cazuri la mia de locuitori. În total, în România au fost raportate 828.283 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

George Simion
George Simion ajuns senator

Senatorul George Simion a explicat că el poartă mască și respectă măsurile de distanțare socială însă condideră că unele restricții ale autorităților sunt ”aberante”.

„Restricțiile pot fi câteodată aberante. Restricțiile care se referă la închiderea restaurantelor, apoi închiderea teraselor, după ce patronii au investit în terase. Oameni îngheață în frig, se îmbolnăvesc. Restricțiile sunt aberante când închizi piețele, îi scoți pe țărani afară, în condiții insalubre, răcesc, se îmbolnăvesc. Restrângi locurile de unde se pot duce românii să cumpere produse, faci aglomerație în supermarket”, a declarant George Simion pentru NewsWeek.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt părinții liderului AUR? George Simion provine dintr-o familie modestă

Sfatul primit de Diana Șoșoacă înainte să meargă la întâlnirea cu Klaus Iohannis ”Te uiți la scaun să nu aibă ceva pe el” Dezvăluiri

Atenție, bombă sexy la partidul AUR! Femeia care l-a acuzat pe Vadim Tudor de viol se întoarce în politică lângă George Simion

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Imaginile ruşinii. Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies