Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Argumentatia celor de la portalul ortodoxinfo.ro este bizara in conditiile in care toata lumea a vazut cununia religioasa a Printului Harry cu Megan Markle, ceremonie ce a avut loc sambata in capela St George de pe domeniul Castelului Windsor.

Totusi, cei de la ortodoxinfo.ro sustin ca aceasta ceremonie religioasa nu schimba situatia in care se afla printul si Meghan Markle. “Chiar daca a avut loc si o ceremonie religioasa, aceasta nu schimba cu nimic lucrurile fata de un simplu concubinaj, de fapt e un concubinaj oficial, cu “binecuvantarea” „episcopului”. Si asta datorita faptului ca religia anglicana in care se cununa cei doi este eretica, adica in afara Bisericii, unde nu exista taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este valida, iar ei vor trai ca si pana acum, in pacat, vor avea copii a caror botez nu va fi nici acela valid”.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune