Un tânăr a fost abuzat de două femei, în fața iubitei sale! Ce au putut să îi facă, ore în șir: „L-a obligat să o sărute în...”

Un tânăr a avut parte de clipe de coșmar.

Autor: M.V.

In articol:


Un tânăr a avut parte de o întâmplare șocantă, pe care nu o va uita niciodată. Două femei sunt acuzate că l-au abuzat sexual pe un bărbat, chia în fața iubitei lui.

Cel care a pus la cale planul odios este un rival de-al bărbatului. Magistrații Judecătoriei Deva au condamnat șapte tineri la pedepse cu închisoarea pentru sechestrarea, tâlhărirea și abuzarea sexuală a unui bărbat de 25 de ani.

Victima le-a spus anchetatorilor că în 19 ianuarie, în jurul orei 02:00, în timp ce se afla în locuința prietenei sale, mai mulți tineri au intrat peste cei doi și l-au agresat.

Tânărul le-a spus polițiștilor că după ce a fost lovit, i-au fost luați 950 de euro și ținut ostatic până în dimineața zilei de 19 ianuarie, în jurul orei 6:00.

Citeste si: Valentin Dragnea, naș la o nuntă cu peste 1000 de invitați: „Au fost invitați până și paznicii din oraș”

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu, mesaj incredibil despre cazul Caracal: ”Dacă mă prindea pe la ”facultate” și venea Dincă, ferească Dumnezeu ce ieșea! Ferească Dumnezeu!” EXCLUSIV

Citeste si: Cătălin Bordea, primele imagini de la cununia religioasă organizată în secret

Scenele au fost înregistrate cu telefonul mobil.

Ce i-au făcut agresoarele

În aceeaşi împrejurare inculpaţii au folosit cioburile de sticlă provenind din măsuţa distrusă pentru a-l ameninţa pe tânăr, pe care l-au aşezat pe un scaun şi apoi toţi inculpaţii, pe rând, l-au lovit cu palmele şi cu pumnii şi l-au scuipat.

Împotriva voinţei acestuia, Alexandra Strassburger l-a aşezat în genunchi pe cioburile de sticlă rezultate urmare spargerii măsuţei. De asemenea, Tina Catana a aruncat cu urină peste persoana vătămată, l-a obligat să o sărute în zonele intime.

Alexandra Strassburger i-a introdus degetele în gură, după ce anterior şi-a atins zona intimă. În tot acest timp, persoana vătămată a solicitat să fie eliberat, însă inculpaţii au refuzat în mod expres acest lucru.

L-au deposedat pe acesta de telefonul mobil, iar ceilalţi inculpaţi prin acţiunile lor şi modul de poziţionare în cameră, au întărit convingerea persoanei vătămate că nu are nicio posibilitate de părăsi imobilul, în vreun fel.

Sub ameninţări cu acte de violenţă, dar profitând şi de starea de neputinţă a persoanei vătămate de a se apăra, indusă prin violenţele anterioare, Robert Caşlarov a luat din portmoneul tânărului suma de 950 euro, pe care i-a rupt şi i-a aruncat în focul din sobă”, se arata in dosar, potrivit Adevarul.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Valentin Dragnea, naș la o nuntă cu peste 1000 de invitați: „Au fost invitați până și paznicii din oraș”

”Beleaua” Corduneanu, mesaj incredibil despre cazul Caracal: ”Dacă mă prindea pe la ”facultate” și venea Dincă, ferească Dumnezeu ce ieșea! Ferească Dumnezeu!” EXCLUSIV

Mirela ”Dracu'”, regina Internetului, copleșită de drama fetelor de la Caracal! ”Nu am mai putut intra în live. Sunt și eu mamă”

Smiley a dat numărul său de telefon fanilor

Șoc la Pro Tv! Un cunoscut prezentator și-a bătut soția: Mi-a dat un pumn în cap

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Alchimia perfectă care ne apără de boli. Cum funcționează uimitorul sistem umanitar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies